Gratis diensten

Gratis diensten

Koop en verkoop1. gratis waardebepaling mét concept brochure van uw woning

U wilt uw woning verkopen?
U wilt weten wat uw woning waard is?
U wilt zonder verplichtingen uitgebreid met ons kennis maken?

Op uw verzoek kan de makelaar een concept verkoopbrochure maken van uw woning. Deze brochure bevat een pakkende verkooptekst, een uitgekiende foto-collage en een waardebepaling van uw huis. Voordat u de beslissing neemt, krijgt u zodoende een idee van onze dienstverlening. Uiteraard is deze service geheel vrijblijvend!!

2. gratis aankoopbezichtiging met de makelaar

We bieden u ter kennismaking een gratis aankoopbezichtiging aan met onze makelaar, zodoende kunt u even aan deze dienst ruiken. De makelaar gaat samen met u op pad en vertelt u na de bezichtiging wat er belangrijk is bij aankoop van het huis.

Indien u nadien geen gebruik wilt maken van onze aankoopdiensten, bent u niets verschuldigd.

3. gratis woningaanbod

U kunt zich via ons kantoor gratis inschrijven voor een zoekopdracht. U ontvangt 3 maanden gratis woningaanbod. Wij plaatsen uw zoekwens (prijsklasse/plaats/buurt/type woning enz.) in ons nvm-uitwisselingssysteem.
Indien u een woning heeft aangekocht regelen wij uw taxatie voor de financiering. Onze taxatietarieven kunt u hier vinden.

4. gratis hypotheek gesprek

Bij onze partner voor financiering, Daleman de Jong, kunt u een gratis gesprek aanvragen om uw financiële mogelijkheden in kaart te brengen. Zij vertellen u hoeveel u kunt lenen, hoeveel uw maandlasten zullen bedragen en uiteraard wat verstandig is en wat niet.


Huur en verhuur


1. gratis inschrijven voor huur

Door middel van het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen en naar verhuur@ben-s.nl te sturen, komt u bij ons in het systeem terecht. Op het moment dat wij in ons aanbod een geschikt huurwoning vinden, nemen wij direct contact met u op.

De voorwaarden die wij hebben om te mogen huren zijn:
1. Een geldig legitimatie
2. Een salarisstrook van de laatst gewerkte maand
3. U bent geen student
4. Voor aanvang van de huurperiode moeten alle verschuldigde kosten zijn overgemaakt op de desbetreffende bankrekeningen.