Paterswoldseweg 490, GRONINGEN

Vanaf : € 150.000 kosten koper Verkocht
Paterswoldseweg 490, GRONINGEN Paterswoldseweg 490, GRONINGEN Paterswoldseweg 490, GRONINGEN Paterswoldseweg 490, GRONINGEN Paterswoldseweg 490, GRONINGEN Paterswoldseweg 490, GRONINGEN Paterswoldseweg 490, GRONINGEN Paterswoldseweg 490, GRONINGEN Paterswoldseweg 490, GRONINGEN Paterswoldseweg 490, GRONINGEN Paterswoldseweg 490, GRONINGEN Paterswoldseweg 490, GRONINGEN Paterswoldseweg 490, GRONINGEN Paterswoldseweg 490, GRONINGEN Paterswoldseweg 490, GRONINGEN Paterswoldseweg 490, GRONINGEN Paterswoldseweg 490, GRONINGEN Paterswoldseweg 490, GRONINGEN Paterswoldseweg 490, GRONINGEN Paterswoldseweg 490, GRONINGEN

Het genoemde bedrag ad € 150.000,- is een vanafprijs, bedoeld om middels een onderhandeling tot overeenstemming te komen.

KORT:
Op korte afstand van centraal station en centrum gelegen (direct om de hoek van het vernieuwde winkelcentrum Overwinningsplein en bij uitvalswegen naar de A7 en A28) voormalig 4 kamerappartement met 2 balkons en een ruime berging in het souterrain. Het appartement is gelegen op de eerste woonlaag. De woning is gemoderniseerd en in keurig nette staat.

INDELING:
Opgang in de portiek (1 trap). Hal/entree met toilet, vaste kast en toegang tot slaapkamers, keuken en woonkamer. Grote woonkamer (ca. 34 m2), 2 ruime slaapkamers, een balkon aan achterzijde (oost) en een balkon aan de voorzijde (west).
De keuken is modern en voorzien van alle gemakken. Deur naar achtergelegen balkon (op het oosten) en een grote vaste kast.
De doucheruimte is vanuit de keuken bereikbaar.

Slaapkamer 1: Aan de voorzijde (ca. 10 m2) met toegang tot het aan de voorzijde gelegen balkon. Dit balkon (westzijde) biedt een leuk uitzicht over de Paterswoldseweg.
Slaapkamer 2: Aan de achterzijde ca 8 m2.

DE OMGEVING:
De Paterswoldseweg is een doorgaande weg welke loopt vanaf het centrum (Westerhaven) tot aan het Martini Ziekenhuis aan de rand van de stad. Halverwege, na ca. 2,5 km kruist de Paterswoldseweg het Overwinningsplein, aan deze kruising ligt de betreffende woning, recht tegenover het Menno Lutterhuis.
Om de hoek ligt een uitgebreid en vernieuwde winkelcentrum (het Overwinningsplein) met een supermarkten en vele dagwinkels, even verderop een tweede winkelcentrum aan de van Lenneplaan.

Ruime berging in het souterrain.

ALGEMEEN:
- bouwjaar ca. 1960
- inhoud woning ca. 230 m3
- woonoppervlak ca. 73 m2
- van binnen en buiten goed onderhouden
- actieve en gezonde VvE, bijdrage € 124,-
- volledig dubbele beglazing
- meterkast in 2014 vervangen
- verwarming via blokverwarming met individuele bemetering
- warmwater via een leaseboiler

Overdracht  
Status Verkocht
Vraagprijs € 150.000 kosten koper
Aanvaarding in overleg

Bouwvorm
 
Soort object Appartement
Soort woning portiekflat
Bouwvorm bestaande bouw
Ligging aan drukke weg, in woonwijk

Indeling
 
Woonoppervlakte 73m2
Inhoud 230m3
Aantal verdiepingen 1

Begane grond
 
Overige ruimten toilet, hal, berging, provisieruimte, balkon, wasruimte

Energie
 
Daktype plat dak
Dak materiaal bitumineuze dakbedekking
Verwarming blokverwarming

Interesse in deze woning?

Delen

Garanties NVM makelaar
  • Grootste en best georganiseerde makelaarsorganisatie van Nederland
  • Eigenaar van funda
  • Verplicht certificerings- en opleidingssysteem voor alle leden
  • Controleert alle leden