Taxaties

Woningtaxaties in Groningen

Voor de financiering van uw koopwoning in Groningen heeft u een betrouwbare taxatie nodig. Bij een echtscheiding wilt u de boedelscheiding snel en goed afhandelen. U staat voor een belangrijke aankoop- of verkoopbeslissing.

In alle gevallen is een gedegen taxatie onmisbaar. Maar let op: banken en andere geldverstrekkers stellen tegenwoordig strikte eisen aan een taxatierapport. Zo moet de taxatie zijn uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur.

Als NVM-makelaar is Niels van Diepenbeek van Boekholt + Partners ingeschreven in het register van VastgoedCert en daarmee gecertificeerd taxateur. U ziet dat aan de letters RMT op zijn visitekaartje. Die drie letters staan voor RegisterMakelaar-Taxateur VastgoedCert. Verder mogen gecertificeerde makelaars en taxateurs het keurmerk VastgoedCert voeren.

Om zijn kwaliteit te waarborgen volgt Niels van Diepenbeek bijscholingen voor de verplichte periodieke hercertificering. Op die manier blijft de kwaliteit van zijn kennis op peil. Het garandeert u een juiste waardebepaling van uw onroerend goed plus een taxatierapport dat geldverstrekkers probleemloos accepteren.

Heeft u een betrouwbaar, erkend taxatierapport nodig? Neem contact  met ons op. 

Garanties NVM makelaar
  • Grootste en best georganiseerde makelaarsorganisatie van Nederland
  • Eigenaar van funda
  • Verplicht certificerings- en opleidingssysteem voor alle leden
  • Controleert alle leden