Nieuws

Voorjaarsactie ben-s.nl

Woning verkopen? Bekijk onze voorjaarsactie en profiteer vandaag nog van onze sterk verlaagde kortingen.

Kennismakingsinterview Ralph Meier

Nog een nieuw gezicht! Ralph Meier is vanaf 12 januari bij ons in dienst gekomen als aan- en verkoopmakelaar en is daarmee het nieuwste gezicht binnen ben-s.nl & partners makelaardij. Graag stellen wij hem aan jullie voor door hem het hemd van het lijf te vragen. Lees het interview hier

Aankoopmakelaar Groningen

De voordelen van een aankoopmakelaar bij ben-s.nl

●  Woningen worden sneller gegund aan kopers met een aankoopmakelaar

●  Ervaren, scherp en dus slagvaardig

●  Grote lokale bekendheid van de markt en tactiek

●  Deskundige binnendienst die snel kan schakelen 

●  Een NVM-makelaarskantoor staat voor kwaliteit

Aankoopbegeleiding op NO CURE NO PAY basis 

Het algemene beeld van makelaars is dat er veel wordt beloofd en geschreeuwd, terwijl er uiteindelijk maar weinig van wordt waargemaakt. Wij werken er hard aan om dat beeld stukje bij beetje te verbeteren. Wij zijn bereid om net dat stapje extra voor jou te zetten. Deze belofte zetten wij kracht bij door te werken op basis van NO CURE NO PAY. Als wij geen geschikte woning voor je kunnen vinden brengen wij (uiteraard) ook geen kosten in rekening.

Wij werken met meerdere aankoopmakelaars

Een groot voordeel van ons kantoor is dat we met meerdere (aankoop)makelaars werken. Wil je als klant snel handelen? Geen probleem! We kunnen altijd een ervaren collega mee sturen. Zo hoef je dus niet jouw droomhuis mis te lopen als de makelaar het bijvoorbeeld te druk heeft.

Woningen worden sneller gegund aan kopers met een aankoopmakelaar 

Zodra een verkoopmakelaar drie biedingen ontvangt van hetzelfde niveau, waarvan één bieder met een aankoopmakelaar werkt en de andere twee bieders niet, zal de verkopend makelaar eerder gaan voor de bieding met aankoopmakelaar. Dit biedt de verkoper meer zekerheid.

Ervaren, scherp en dus slagvaardig

De aankoopmakelaars van ben-s.nl weten als geen ander hoe de woningmarkt in Groningen ervoor staat. Onderhandelen is ons sterke punt! Bij ons betaal je altijd de laagst mogelijke prijs voor een woning.

Naast de financiële voordelen scheelt een aankoopmakelaar veeltijd en stress. Wij willen het beste voor jou en zullen er dan ook alles aan doen om een woning te vinden die aan jouw woonwensen voldoet.

Grote lokale bekendheid van de markt en tactiek

Via ons grote netwerk komen wij eerder woningen tegen dan een particuliere zoeker of andere makelaars in de stad. Hierdoor kunnen wij sneller handelen en is de kans groot dat je bij ons eerder een woning vindt die precies past in het perfecte plaatje.

Deskundige binnendienst die snel kan schakelen

Onze binnendienst medewerkers zijn deskundig en flexibelen kunnen ad hoc werkzaamheden verrichten. Wil je een afspraak inplannen of verzetten? Libby, Marije, Marlies, Sandra of Tom helpen jou graag verder.

Een NVM-makelaarskantoor staat voor kwaliteit

Ben-s.nl is gekoppeld aan de Nederlandse Vereniging van Makelaars, dit is sinds mensenheugenis de grootste brancheorganisatie van onroerend goed in Nederland.Het feit dat je kiest voor een NVM-deskundige, geeft aan dat je dit niet aan zo maar een makelaar overlaat. Met een NVM-makelaar kies je voor kwaliteit.

Overweeg je een aankoopmakelaar? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend aankoopgesprek!

Garanties NVM makelaar
  • Grootste en best georganiseerde makelaarsorganisatie van Nederland
  • Eigenaar van funda
  • Verplicht certificerings- en opleidingssysteem voor alle leden
  • Controleert alle leden