Funda Groningen
Beoordeling: 9,1

WhatsApp ben-s.nlContact Boekholt 050 - 313 30 00

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
logo website ben s

Verkoopmakelaar Groningen

Wij regelen alles

Ben je op zoek naar een kundige en persoonlijke verkoopmakelaar die jou helpt om je woning te verkopen? Iemand die je van A tot Z begeleidt tijdens het gehele verkoopproces?

Heb je interesse? Klik dan op de knop hieronder om een afspraak met één van onze verkoopmakelaars in te plannen. Samen gaan we aan de slag en kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

plan een afspraak

woningpresentatie

ben-s.nl

Van te koop naar verkocht

Ben-s.nl makelaardij kan het wezenlijke verschil maken tussen je huis ‘te koop’ zetten of het daadwerkelijk succesvol verkopen van je huis. Ben je benieuwd naar onze innovatieve aanpak om jouw huis te verkopen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De perfecte presentatie

De eerste bezichtiging begint tegenwoordig op internet, de presentatie van een huis is daarom belangrijker dan ooit tevoren. Spannend! Jouw huis wordt zichtbaar op vele strategische plekken en moet opvallen tussen al die andere te koop staande huizen. Wij zorgen daarom voor de perfecte marketingmix om jouw huis te verkopen:

Succesvol verkopen

Wat is mijn huis waard?

Klanten beoordelen

Ben-s Beoordeling

Google
5/5
★★★★★
ben-s.nl heeft zijn reputatie volledig waargemaakt, we konden alles uit handen geven en voortdurend rekenen op een ervaren team: afspraken plannen, feedback, de onderhandelingen, het voelde heel vertrouwd. De presentatie door de (leuke) stylist en de fotograaf zag er waanzinnig uit. En op Ben zijn advies: een vanafprijs. Dit alles heeft er toe geleid dat wij onze woning binnen een week hebben verkocht voor een hogere prijs dan alle andere makelaars hadden voorspeld!
- Annet Wildeboer en Margje Appelhof
Funda
9.0
 
 
We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor ben-s.nl voor de verkoop van ons huis. We zijn door het hele traject erg goed ondersteund door Ben en zijn collega's. De verkoop in combinatie met de aankoop was een hele prettige ervaring. Mochten we in de toekomst ons huis verkopen zullen we zonder twijfel weer voor ben-s.nl kiezen.
- Een funda-gebruiker
Facebook
5/5
★★★★★
Wij zijn keurig geholpen door ben-s.nl met de verkoop van ons huis! In het begin een beetje opstartproblemen omtrent de communicatie, maar dat is daarna dubbel en dwars goedgemaakt. Bij vragen werd er snel gereageerd en als er interesse was in de woning hoorden we dat ook direct. Oprecht advies gehad tijdens het verkoopproces en uiteindelijk snel en naar tevredenheid verkocht.
- Jeroen Grinvis

 

Bekijk alle referenties

 

Partners in wonen

 

 

Partners

Wij zijn lid van:

nvm   logo funda

ben-s.nl

Beoordeling door klanten:
9.0 / 10 - 204 reviews

Lees

Aankoopmakelaar, wel of niet?
4 stappen bij het verkopen van je huis
4 stappen bij het aankopen van een huis
Verschil tussen aankoop - en verkoopmakelaar
Je woning succesvol verkopen
Partners in wonen

Social

Bekijk ons op social media

ben s facebook  instagram

Bereken makelaarskosten

Contact

ben-s.nl & partners makelaardij
Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen
Nederland

T: 050 - 313 30 00
makelaardij@ben-s.nl
WhatsApp ben-s.nl050 - 313 30 00

Sitemap