Funda Groningen
Beoordeling: 9,1

WhatsApp ben-s.nlContact Boekholt 050 - 313 30 00

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
logo ben s

Aankoopmakelaar Groningen

Aankoopbegeleiding met je eigen (gecertificeerde) makelaar

Ben je op zoek naar een ervaren aankoopmakelaar die jou begeleidt bij het aankopen van een nieuwe woning? Een aankoopmakelaar van ben-s.nl helpt jou om het perfecte huis te vinden tegen een zo eerlijk mogelijke prijs.

Enthousiast? Maak gauw een afspraak en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Afspraak maken

Woning aankopen Groningen

Online makelaarstarieven

Onze tarieven staan vast, de prijs is niet afhankelijk van het aantal bezichtigingen en biedingen. Daarnaast betaal je alleen bij een succesvolle transactie; wij werken op een 'No Cure, No Pay'-basis. Klik op onderstaande button om onze scherpe tarieven tot € 250.000 te bekijken. Het segment boven € 250.000,- gaat via onze partner Boekholt & partners.

Bereken tarief

Partner in wonen

De aankoopmakelaars van ben-s.nl zijn ervaren, fanatiek en helpen je met passie. Maar het aankoop en/of verkoopproces behelst veel meer: denk aan hypotheek, taxatie, verzekering en tijdelijke huur. Bij ben-s.nl ben je verzekerd van alle expertise onder één dak en daarom kun je het allemaal gemakkelijk en bovendien zeer voordelig bij ons regelen.

Het aankoopproces nader uitgelegd?

Klik hier voor onze 4 stappen

Klanten beoordelen

Ben-s Beoordeling

Google
5/5
★★★★★
ben-s.nl heeft zijn reputatie volledig waargemaakt, we konden alles uit handen geven en voortdurend rekenen op een ervaren team: afspraken plannen, feedback, de onderhandelingen, het voelde heel vertrouwd. De presentatie door de (leuke) stylist en de fotograaf zag er waanzinnig uit. En op Ben zijn advies: een vanafprijs. Dit alles heeft er toe geleid dat wij onze woning binnen een week hebben verkocht voor een hogere prijs dan alle andere makelaars hadden voorspeld!
 
- Annet Wildeboer en Margje Appelhof
Funda
9.0
 
 
We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor ben-s.nl voor de verkoop van ons huis. We zijn door het hele traject erg goed ondersteund door Ben en zijn collega's. De verkoop in combinatie met de aankoop was een hele prettige ervaring. Mochten we in de toekomst ons huis verkopen zullen we zonder twijfel weer voor ben-s.nl kiezen.
 
- Een Funda gebruiker
Facebook
5/5
★★★★★
Wij zijn keurig geholpen door ben-s.nl met de verkoop van ons huis! In begin een beetje opstart problemen omtrent de communicatie, maar dat is daarna dubbel dwars goed gemaakt. Bij vragen wordt snel gereageerd en als er interesse was in de woning hoorden we dat ook direct. Oprecht advies gehad tijdens het verkoopproces en uiteindelijk snel en naar tevredenheid verkocht.
 
- Jeroen Grinwis

 

Bekijk alle referenties

 

Partners in wonen:

 

 

Kom in contact

Partners

Wij zijn lid van:

nvm   logo funda

Informatie

4 stappen bij het verkopen van je huis
Zo presenteren wij huizen
4 stappen bij het aankopen van een huis
Partners in wonen

Social

Bekijk ons op social media

ben s facebook  instagramTwitter

Beoordeling door klanten:
8,9/10 - 196 beoordelingen

Contact

ben-s.nl & partners makelaardij
Damsterdiep 34
9711 SL Groningen
Nederland

T: 050 - 313 30 00
makelaardij@ben-s.nl
WhatsApp ben-s.nl050 - 313 30 00

Sitemap

bereken tarief