WhatsApp
WhatsApp
boekholt & partners makelaardijboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies
ben-s.nl & partners makelaardij

Verkoopmakelaar Groningen

De ‘Leukste verkoopmakelaar van Groningen’

ben-s.nl makelaardij Groningen heeft al heel wat vlieguren achter de rug en weet als geen ander wat er belangrijk is bij de verkoop van jouw huis.

De NVM verkoopmakelaar van ben-s.nl kan jouw woning dus goed en snel verkopen. Een glasheldere aanpak en geen kleine lettertjes. We zorgen voor een optimale presentatie en helpen je bij de onderhandelingen. 

Net wat bij jou past. Wil je meer weten? Maak dan hieronder een afspraak met een van onze verkoopmakelaars. We komen bij je thuis langs voor een gratis waardebepaling en geven vrijblijvend advies over hoe we voor jou het onderste uit de kan kunnen halen. 

Gratis waardebepaling aanvragen

De afspraak is geheel kostenloos. Wij streven ernaar nog dezelfde dag contact op te nemen en een afspraak met je in te plannen.

 

Van te koop naar verkocht met ben-s.nl verkoopmakelaar

De verkoopmakelaar van ben-s.nl makelaardij Groningen kan het wezenlijke verschil maken tussen je huis ‘te koop’ zetten of het daadwerkelijk succesvol verkopen van je huis. Ben je benieuwd naar onze innovatieve aanpak om jouw huis te verkopen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De perfecte presentatie

De eerste bezichtiging begint tegenwoordig op internet, de presentatie van een huis is daarom belangrijker dan ooit tevoren. Spannend! Jouw huis wordt zichtbaar op vele strategische plekken en moet opvallen tussen al die andere te koop staande huizen. Wij zorgen daarom voor de perfecte marketingmix om jouw huis te verkopen:

Succesvol verkopen

 

Klanten beoordelen

9,3

Bekijk alle referenties

 

 

Partners in wonen:

 

 

Luister naar de Partners in wonen podcast!