WhatsApp
WhatsApp
boekholt & partners makelaardijboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies
ben-s.nl & partners makelaardij

Ben je starter op de woningmarkt? 

Ga jij een eerste huis kopen en hypotheek afsluiten? Leuk, maar ook spannend. Om je te helpen hebben wij dit starterspakket voor je gemaakt. Vraag jij je af welke stappen je moet ondernemen en wat je allemaal moet regelen voordat je eerste huis eindelijk van jou is? Bezichtigen, bieden, een hypotheek regelen, noem maar op. 

Erwin & Anita gingen je voor

Anita en Erwin
★★★★★

Erwin en Anita

“Wij vonden ons droomhuis dankzij de Startersdeal”

Erwin (33) en Anita (28) waren niet per se op zoek naar een woning totdat zij een koophuis zagen die ze wel zagen zitten. Inmiddels hebben ze het koopcontract getekend en zijn ze druk aan het klussen. Dankzij de Startersdeal van ben-s.nl en Scherp financieel advies.

“Een collega tipte ons over de Startersdeal en we besloten hier gebruik van te maken. Dat leek ons handig gezien de gekte op de woningmarkt. Een aankoopmakelaar kan vanuit zijn kennis en ervaring beter inschatten wat een goed bod is en hoort eerder wanneer een huis op de markt komt waardoor je snel een bezichtiging kunt inplannen. De aankoopbegeleiding beviel ons goed, we hebben hierdoor onze droomwoning gevonden! Ook het hypotheekadvies was uitgebreid en duidelijk. Wat wij vooral fijn vonden was dat we het uit handen konden geven en geen tijdsdruk voelden. Daarnaast bespaar je ook nog eens op je kosten. Een echte aanrader deze Startersdeal!”

Wat houdt de Startersdeal in? 

Voordeel - Maak je gebruik van deze deal, dan krijg je sneller een voet tussen de deur en bespaar je ook nog eens geld! Je ontvangt dit pakket nu vanaf € 4250,-*!

* Tarief: 

Aanschaf woningVast tarief
tot 250.000 € 4250,-
tot 300.000€ 4500,-
tot 350.000€ 4750,-
350.000 of hoger€ 4999,-

Meer weten? 

Wil je gebruikmaken van de Startersdeal of wil je meer weten over deze actie? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

 

Klanten beoordelen

9,3

Bekijk alle referenties

 

 

Partners in wonen:

 

 

Luister naar de Partners in wonen podcast!