Funda Groningen
Beoordeling: 9,1

WhatsApp ben-s.nlContact Boekholt 050 - 313 30 00

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
logo website ben s

Startersdeal: voordelig je eerste woning kopen

Je eerste woning kopen in een oververhitte woningmarkt? Lastig, maar zeker niet onmogelijk. Jouw droomwoning in Groningen en omgeving komt binnen handbereik als je gebruikmaakt van onze speciale Startersdeal. 

banner landingspagina startersdeal

Wat is de Startersdeal?

De makelaars van ben-s.nl en financieel adviseur van Scherp financieel advies hebben de handen ineen geslagen om jou te helpen met het kopen van jouw droomwoning. De kennis en kunde van een aankoopmakelaar is tegenwoordig onmisbaar om een goed bod te kunnen uitbrengen en dankzij de hulp van een financieel adviseur weet je precies wat jouw financiële mogelijkheden zijn. 

Voordeel
Maak je gebruik van deze deal, dan krijg je sneller een voet tussen de deur en bespaar je ook nog eens 8
00 euro! Je ontvangt dit pakket ter waarde van ca. € 4100 nu voor € 3299! 

Wat houdt de Startersdeal in? 

Anita en Erwin

Erwin en Anita

★★★★★

“Wij vonden ons droomhuis dankzij de Startersdeal”

Erwin (33) en Anita (28) waren niet per se op zoek naar een woning totdat zij een koophuis zagen die ze wel zagen zitten. Inmiddels hebben ze het koopcontract getekend en zijn ze druk aan het klussen. Dankzij de Startersdeal van ben-s.nl en Scherp financieel advies.

“Een collega tipte ons over de Startersdeal en we besloten hier gebruik van te maken. Dat leek ons handig gezien de gekte op de woningmarkt. Een aankoopmakelaar kan vanuit zijn kennis en ervaring beter inschatten wat een goed bod is en hoort eerder wanneer een huis op de markt komt waardoor je snel een bezichtiging kunt inplannen. De aankoopbegeleiding beviel ons goed, we hebben hierdoor onze droomwoning gevonden! Ook het hypotheekadvies was uitgebreid en duidelijk. Wat wij vooral fijn vonden was dat we het uit handen konden geven en geen tijdsdruk voelden. Daarnaast bespaar je ook nog eens op je kosten. Een echte aanrader deze Startersdeal!”

Interesse?

Wil je gebruikmaken van de Startersdeal of wil je meer weten over deze actie? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Partners in wonen:

 

 

Kom in contact

Partners

Wij zijn lid van:

nvm   logo funda

Informatie

4 stappen bij het verkopen van je huis
Je woning succesvol verkopen
4 stappen bij het aankopen van een huis
Partners in wonen

Bereken makelaarskosten

Social

Bekijk ons op social media

ben s facebook  instagram

Beoordeling door klanten:
8,9/10 - 196 beoordelingen

Contact

ben-s.nl & partners makelaardij
Damsterdiep 34
9711 SL Groningen
Nederland

T: 050 - 313 30 00
makelaardij@ben-s.nl
WhatsApp ben-s.nl050 - 313 30 00

Sitemap