WhatsApp
boekholt & partners makelaardijboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies
ben-s.nl & partners makelaardij

Startersdeal: voordelig je eerste woning kopen

Ook al 3 keer geboden op een huis, maar zonder resultaat? Je eerste woning kopen in een oververhitte woningmarkt? Lastig, maar zeker niet onmogelijk. Jouw droomwoning in Groningen en omgeving komt binnen handbereik als je gebruikmaakt van onze speciale Startersdeal. 

Wat is de Startersdeal?

De makelaars van ben-s.nl en hypotheekadviseurs van Scherp financieel advies hebben de handen ineen geslagen om jou te helpen met het kopen van jouw droomwoning. De kennis en kunde van een aankoopmakelaar is tegenwoordig onmisbaar om een goed bod te kunnen uitbrengen en dankzij de hulp van een financieel adviseur weet je precies wat jouw financiële mogelijkheden zijn. 

Voordeel

Maak je gebruik van deze deal, dan krijg je sneller een voet tussen de deur en bespaar je ook nog eens 800 euro! Je ontvangt dit pakket ter waarde van ca. € 4300 nu voor € 3499! 

Wat houdt de Startersdeal in? 

Anita en Erwin
★★★★★

Erwin en Anita

“Wij vonden ons droomhuis dankzij de Startersdeal”

Erwin (33) en Anita (28) waren niet per se op zoek naar een woning totdat zij een koophuis zagen die ze wel zagen zitten. Inmiddels hebben ze het koopcontract getekend en zijn ze druk aan het klussen. Dankzij de Startersdeal van ben-s.nl en Scherp financieel advies.

“Een collega tipte ons over de Startersdeal en we besloten hier gebruik van te maken. Dat leek ons handig gezien de gekte op de woningmarkt. Een aankoopmakelaar kan vanuit zijn kennis en ervaring beter inschatten wat een goed bod is en hoort eerder wanneer een huis op de markt komt waardoor je snel een bezichtiging kunt inplannen. De aankoopbegeleiding beviel ons goed, we hebben hierdoor onze droomwoning gevonden! Ook het hypotheekadvies was uitgebreid en duidelijk. Wat wij vooral fijn vonden was dat we het uit handen konden geven en geen tijdsdruk voelden. Daarnaast bespaar je ook nog eens op je kosten. Een echte aanrader deze Startersdeal!”

Interesse?

Wil je gebruikmaken van de Startersdeal of wil je meer weten over deze actie? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

 

Klanten beoordelen

9,3

Bekijk alle referenties

 

 

Partners in wonen: