WhatsApp
boekholt & partners makelaardijboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies
ben-s.nl & partners makelaardij

Tarieven 

In Groningen is ben-s.nl de aangewezen makelaar voor de verkoop van je huis of juist de aankoop ervan. Maar wat kost nu eigenlijk een makelaar in Groningen? Transparantie is bij ben-s.nl al vanaf dag 1 een unique selling point geweest. Hieronder vind je een overzicht van de makelaarstarieven, all-in en dus geen onverwachte kosten. 

Huis verkopen

We geven je de mogelijkheid te kiezen tussen 2 soorten verkoopcourtages: 

Optie 1 : Vast tarief

Maak een vrijblijvende afspraak met onze verkoopmakelaar om samen een vast tarief te bepalen. Het minimum is €2.625,- inclusief BTW

Optie 2: Bepaal je eigen courtage

Bij makelaardij ben-s.nl kun je zelf bepalen hoeveel courtage je betaalt. Je kiest dan zelf een percentage tussen de 1,2% - 2,1% van de verkoopsom. 

Huis kopen 

Wil je een van onze aankoopmakelaars inschakelen? Vast tarief: €2.250,- inclusief BTW (No Cure No Pay).

In ons starterspakket zit aankoopbegeleiding én hypotheekadvies. Vast tarief: €3.850,- inclusief BTW.

 

 

Ben je op zoek naar een kundige en persoonlijke NVM verkoopmakelaar die jou helpt om je woning te verkopen? Iemand die je van A tot Z begeleidt tijdens het gehele verkoopproces?

Wij helpen je om een zo gunstig mogelijke prijs te ontvangen voor je woning, terwijl we jou zoveel mogelijk ontzorgen. We zorgen dat je woning online optimaal wordt gepresenteerd en helpen je bij de onderhandelingen.

 

Klanten beoordelen

9,3

Bekijk alle referenties

 

 

Partners in wonen: