WhatsApp
WhatsApp
boekholt & partners makelaardijboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies
ben-s.nl & partners makelaardij

Tarief makelaar Groningen

Wat kost een makelaar in Groningen? Een vraag die we als makelaars regelmatig krijgen. Transparantie is bij ben-s.nl al vanaf dag 1 een Unique Selling Point geweest. Hieronder vind je een overzicht van onze makelaarstarieven, all-in en dus geen onverwachte kosten. 

Huis verkopen

We geven je de mogelijkheid te kiezen tussen 2 soorten verkoopcourtages: 

Optie 1 : Vast tarief

Maak een vrijblijvende afspraak met onze verkoopmakelaar om samen een vast tarief te bepalen. Het minimum is €2.625,- inclusief BTW

Optie 2: Bepaal je eigen courtage

Bij makelaardij ben-s.nl kun je zelf bepalen hoeveel courtage je betaalt. Je kiest dan zelf een percentage tussen de 1,2% - 2,1% van de verkoopsom. 

Huis kopen 

Wil je een van onze aankoopmakelaars inschakelen? Vast tarief: €2.495,- inclusief BTW (No Cure No Pay).

Boven NHG? Kijk dan bij Boekholt & partners makelaardij

In ons starterspakket zit aankoopbegeleiding (onbeperkt bezichtigen) én hypotheekadvies. Vast tarief: €4.250,- inclusief BTW.

 

 

Kosten makelaar

Kosten makelaar wordt veelvuldig in Google ingetypt. De verkoop van een woning is een proces waarbij vele factoren een rol spelen. Als je je huis gaat verkopen dan is een van de belangrijkste dingen natuurlijk ook wat de kosten van de makelaar zijn. 

Wat mag een makelaar kosten? 

Veel mensen die hun huis gaan verkopen komen erachter dat de tarieven van makelaars nogal kunnen verschillen. Wat is nu redelijk om aan een makelaar te betalen? Worden makelaars niet overbetaald voor hun diensten? De tarieven zijn vrij en daarom concurreren makelaars op dat punt met elkaar en is de hoogte van de courtage bespreekbaar. 

Bij ben-s.nl zijn we vanaf dag 1 transparant in de tarieven. We spreken van te voren een vast bedrag af, all in. Dus geen onverwachte kosten achteraf. Óf je bepaalt gewoon zelf je courtage, pas nadat je huis verkocht is. Zo kun je zelf bepalen hoeveel de makelaar 'waard' is geweest in het verkoopproces. 

 

Klanten beoordelen

9,2

Bekijk alle referenties

 

 

Partners in wonen:

 

 

Luister naar de Partners in wonen podcast!