WhatsApp
WhatsApp
boekholt & partners makelaardijboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies
ben-s.nl & partners makelaardij

Veelgestelde vragen 'Bepaal zelf je courtage'

Waarom deze courtage regeling?

Als full-service kantoor staan we volledig achter onze dienstverlening. Bij ons is waar de leukste professionals uit de makelaarsbranche samenkomen. We bieden het gemak alles onder één dak. Dit doen we vanuit passie voor het vak en op basis van jarenlange ervaring.

Voor elk vakgebied een expert. Solide procesbeheersing, interne korte lijnen & voordeelpakketten benadrukken onze bijzondere combinatiekracht.

Goede bereikbaarheid (zowel via whatsapp, telefoon & mail) tijdens en buiten kantooruren. Niet voor niets ontvangen we al jaren schitterende referenties waaruit dit blijkt. We hopen dat jij er net zo over denkt, want vanaf nu mag jij onze dienstverlening zelf beoordelen door je eigen courtage te bepalen.

Hoe werkt het?

Vrij simpel, we gaan er alles aan doen om je woning zo goed mogelijk te verkopen. Nadat de koop rond is mag je zelf bepalen wat jij onze dienstverlening ‘waard’ vind. Daarin is het minimale courtage bedrag 1% (inclusief BTW) en het maximale courtage bedrag 2% (inclusief BTW) van de koopsom. Geen slechte deal toch? Als je ziet dat landelijk de gemiddelde makelaarscourtage rond de 2,0% ligt.

Wat als mijn woning niet verkocht wordt?

Wij werken met een ‘No Cure No Pay’ regeling. Hiermee wordt bedoeld dat je alleen voor onze diensten betaald bij succesvolle verkoop van jouw huis. Wel moet je rekening houden met opstartkosten. Wij maken natuurlijk vaste kosten (fotograaf, styliste, Funda). Indien de woning niet wordt verkocht en je trekt de opdracht in, dan zullen wij alleen deze kosten verrekenen. Dit komt neer op een bedrag van €650,-.

Hoe komen jullie zo bij deze actie?

Er is vaak veel onduidelijkheid bij consumenten met betrekking tot de courtage van de makelaar. Niet voor niets hield Vereniging Eigen Huis onlangs nog de tarieven van makelaars tegen het licht: lees het artikel hierover.

Transparantie is bij ben-s.nl al vanaf dag 1 een unique selling point geweest. We waren de eerste met de ‘bereken je tarief online’ tool en ook met deze actie hopen we de klant volledige openheid over makelaarstarieven te geven.

Geldt deze courtage voor alle prijsklassen?

Nee, woningen boven de €300.000,- worden verkocht door onze partner Boekholt & partners makelaardij.

Hebben jullie ook een vast tarief? 

Wil je liever een vast tarief? Ook dat kunnen we afspreken. 

Bepaal zelf courtage

Vast tarief

 

 

'Bepaal zelf je courtage' in de media

"Vereniging Eigen Huis raadt huizenverkopers aan om te onderhandelen over de vergoeding, ofwel courtage, en eventuele bonussen die #makelaars in rekening brengen. VEH doet de uitspraken op basis van een analyse van honderd makelaarsoffertes. De verschillen zijn echter groot en de algemene prijs is aan het dalen. Makelaar ben-s.nl kiest voor een heel andere aanpak: hij laat de klant de hoogte van de courtage zelf bepalen."

 

Klanten beoordelen

9,3

Bekijk alle referenties

 

 

Partners in wonen:

 

 

Luister naar de Partners in wonen podcast!