WhatsApp
WhatsApp
boekholt & partners makelaardijboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies
ben-s.nl & partners makelaardij

Referenties

Ton en Judith
★★★★★

Ton en Judith

"Na bijna 7,5 jaar verruilen we onze woning aan de Verlengde Grachtstraat voor een huis met een groot stuk grond in Dwingeloo. Met pijn in ons hart want het is een fijn huis met veel herinneringen: we zijn hier getrouwd en onze zoons Jonah en Samuel zijn hier geboren. Voor ons was het belangrijk dat ons huis op een prettige manier zou worden verkocht door iemand met wie het klikt en dat was Ralph. We zijn erg tevreden over het verloop van het proces. Wij wilden geen open huis, maar individuele bezichtigingen zodat iedereen zich welkom zou voelen. Ralph deelde deze visie. Hij ging op een relaxte, deskundige manier te werk en door zijn kennis van zaken hebben we de woning snel verkocht voor een goede prijs. Marije hield ons in de tussentijd steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, dat was ook top. Kortom: wij raden iedereen ben-s.nl aan!"

Margien Doze

★★★★★

Margien Doze

"Ik heb 30 jaar aan de Baanstraat gewoond in Groningen. Toen we erover na gingen denken om te verhuizen, heb ik Ben ingeschakeld. Ik heb eerder zaken met Ben gedaan en hij kent de binnenstad als de beste. Ook hebben we Bens hulp gevraagd bij de aankoop van een woning. Ben kijkt goed naar je reactie en heeft psychologisch inzicht in wat er bij je past en wat je wilt. Hij voelt klanten aan en is belangstellend. Hij bevestigt wat je voelt en dat is prettig als (ver)koper zijnde. Als je je zinnen op een huis hebt gezet, is het fijn als iemand er verstand van heeft. Ik ben ervan overtuigd dat we voor een goede prijs het huis hebben verkocht en gekocht. Ook hadden we prettig contact met Libby en Tom, die extra tips gaven waar ik nog helemaal niet aan had gedacht. Het hele kantoor draagt dezelfde sfeer uit en ik had het idee dat iedereen regelmatig wordt bijgepraat, wat heel fijn is als een collega-makelaar met je meegaat naar een bezichtiging. Dat is ook een voordeel van een kantoor met meerdere makelaars: de boel stopt niet meteen als een makelaar niet kan of ziek is. Een collega neemt het dan over. Ik zou absoluut geen andere makelaar willen."

Wesley Browne

★★★★★

Wesley Browne

"Ik ben erg happy met het team van ben-s.nl. Ik heb het kantoor ingeschakeld voor de verkoop en aankoop van mijn woning en het regelen van mijn hypotheek. Door mijn drukke baan heb ik weinig tijd voor ellenlange gesprekken over mijn hypotheek en weinig tijd om veel bezichtigingen te doen. Ik wilde dat het snel gefixed werd en daar zorgden ze bij ben-s.nl voor: ik denk dat ik drie uur kwijt was aan alles. Ben kent de markt goed. Dat is belangrijk, maar het maakt ook dat je er wat relaxter in staat. Wat ik vooral fantastisch vond is dat er geen druk op mij werd gelegd en dat er tegelijkertijd werd geluisterd naar mijn wensen. Het team achter Ben heeft dezelfde instelling: relaxed en vakkundig. Er heerst geen interne concurrentie, het voelt echt als een team. Ik heb mijn hypotheek geregeld bij de partner van ben-s.nl: Jeroen Koops van 't Jagt van Scherp financieel advies. Deze combinatie zou ik iedereen willen aanraden door de communicatie tussen beide disciplines en het snelle schakelen als gevolg. Ik werd niet verplicht om dat doen, ik werd overal vrij in gelaten."

 

Bekijk ook onze referenties op Funda

 

funda logo

 

Vintage huis

We horen graag jouw mening! 

Wij streven naar perfectie en zijn pas tevreden als jij dat ook bent over onze service en inzet. Wij hanteren een heldere werkwijze, die door de woning- verkopers en aankopers in Groningen is beoordeeld met een ruime 9! Samen met jou verkopen we jouw woning en daarom willen wij ook jouw beoordeling achteraf weten. Feedback kan gebaseerd zijn op lokale marktkennis, service en begeleiding, deskundigheid en prijs / kwaliteit. Laat je ook weten wat je van ons vindt? Je kunt ons beoordelen via Funda , Google en Facebook

 

Klanten beoordelen

9,3

Bekijk alle referenties

 

 

Partners in wonen:

 

 

Luister naar de Partners in wonen podcast!