Funda Groningen
Beoordeling: 9,1

Contact Boekholt 050 - 313 30 00

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
logo

Referenties

Nico Bloem

Nico Bloem

★★★★★

"Ik heb ben-s.nl ingeschakeld voor de (stille) verkoop van mijn woning en de aankoop van een nieuwe woning. Mijn vrouw tipte dit makelaarskantoor omdat ze Ben Schuitema kent en goede verhalen had gehoord. Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken. Ben heeft goed onderhandeld, hij is op de hoogte van wat er speelt op de markt en hij weet wat een woning waard is. Daarnaast stelt hij heel duidelijk de behoefte van de klant voorop. Ook al is het lang na sluitingstijd, hij maakt toch tijd voor je. Ben heeft een bepaalde zakelijkheid over zich dat ervoor zorgt dat ik het gevoel krijg dat hij weet wat hij doet. Dat maakt dat je er vertrouwen in hebt. De zoektocht naar een nieuwe woning en de verkoop is bij ben-s.nl in goede handen. Ben heeft mij prettig geholpen."


Margien Doze

Margien Doze

★★★★★

"Ik heb 30 jaar aan de Baanstraat gewoond in Groningen. Toen we erover na gingen denken om te verhuizen, heb ik Ben ingeschakeld. Ik heb eerder zaken met Ben gedaan en hij kent de binnenstad als de beste. Ook hebben we Bens hulp gevraagd bij de aankoop van een woning. Ben kijkt goed naar je reactie en heeft psychologisch inzicht in wat er bij je past en wat je wilt. Hij voelt klanten aan en is belangstellend. Hij bevestigt wat je voelt en dat is prettig als (ver)koper zijnde. Als je je zinnen op een huis hebt gezet, is het fijn als iemand er verstand van heeft. Ik ben ervan overtuigd dat we voor een goede prijs het huis hebben verkocht en gekocht. Ook hadden we prettig contact met Libby en Tom, die extra tips gaven waar ik nog helemaal niet aan had gedacht. Het hele kantoor draagt dezelfde sfeer uit en ik had het idee dat iedereen regelmatig wordt bijgepraat, wat heel fijn is als een collega-makelaar met je meegaat naar een bezichtiging. Dat is ook een voordeel van een kantoor met meerdere makelaars: de boel stopt niet meteen als een makelaar niet kan of ziek is. Een collega neemt het dan over. Ik zou absoluut geen andere makelaar willen."


Wesley Browne

Wesley Browne

★★★★★

"Ik ben erg happy met het team van ben-s.nl. Ik heb het kantoor ingeschakeld voor de verkoop en aankoop van mijn woning en het regelen van mijn hypotheek. Door mijn drukke baan heb ik weinig tijd voor ellenlange gesprekken over mijn hypotheek en weinig tijd om veel bezichtigingen te doen. Ik wilde dat het snel gefixed werd en daar zorgden ze bij ben-s.nl voor: ik denk dat ik drie uur kwijt was aan alles. Ben kent de markt goed. Dat is belangrijk, maar het maakt ook dat je er wat relaxter in staat. Wat ik vooral fantastisch vond is dat er geen druk op mij werd gelegd en dat er tegelijkertijd werd geluisterd naar mijn wensen. Het team achter Ben heeft dezelfde instelling: relaxed en vakkundig. Er heerst geen interne concurrentie, het voelt echt als een team. Ik heb mijn hypotheek geregeld bij de partner van ben-s.nl: Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies. Deze combinatie zou ik iedereen willen aanraden door de communicatie tussen beide disciplines en het snelle schakelen als gevolg. Ik werd niet verplicht om dat doen, ik werd overal vrij in gelaten."

Partners in wonen:

 

 

Kom in contact

Partners

Wij zijn lid van:

nvm   funda

Informatie

4 stappen bij het verkopen van je huis
Zo presenteren wij huizen
4 stappen bij het aankopen van een huis
Partners in wonen

Social

Bekijk ons op social media

facebook  instagramTwitter

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 47 beoordelingen

Contact

ben-s.nl & partners makelaardij
Damsterdiep 34
9711 SL Groningen
Nederland

T: 050 - 313 30 00
makelaardij@ben-s.nl

bereken tarief