WhatsApp
WhatsApp
boekholt & partners makelaardijboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies
ben-s.nl & partners makelaardij
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Huis kopen Groningen
Huis kopen Groningen

Huis kopen Groningen 

Groningen is een jonge en levendige stad met eindeloze gezellige straatjes. De stad kent een fijne afwisseling tussen oude en nieuwe architectuur. Het is dan ook niet gek dat Groningen een zeer populaire stad is om in te wonen. Of je nou een klassieke woning of een hypermodern appartement zoekt, je vindt het in Groningen. Veel jonge mensen uit omringende dorpen en steden kiezen er dan ook voor om naar Groningen te verhuizen. Meer weten over het kopen van een woning in Groningen? Je leest het hier! 

De woningmarkt in Groningen 

Doordat de stad Groningen enorm in trek is, is er veel vraag naar woningen. Om aan de vraag te voldoen worden er in razend tempo nieuwe woningen gebouwd. Ook zijn er veel klassieke woningen verkrijgbaar in de stad. Doordat de oude en nieuwe bouwstijl door de hele stad worden afgewisseld is in Groningen een woning voor iedereen te vinden. 

Aankoopmakelaar Groningen 

Om met een vertrouwd gevoel de woningjacht te starten kun je het beste een aankoopmakelaar inschakelen. Een aankoopmakelaar helpt je bij het zoeken en kopen van een huis. Normaliter is het zo dat een verkoopmakelaar zijn eigen kosten terugverdient door namens jou de onderhandelingen te voeren. Een verkoopmakelaar heeft immers kennis van de lokale woningmarkt en weet dus welke huizen te koop staan, op korte termijn in de verkoop komen en kan een huis taxeren. Het is aan te raden om een aankoopmakelaar in te schakelen. 

Hypotheekadviseur Groningen 

Wanneer je je droomhuis hebt gevonden moet je deze kunnen financieren. Hiervoor sluit je een hypotheek af, echter zijn er legio aan aanbieders en verschillende hypotheken. Een hypotheekadviseur helpt je bij het afsluiten van de juiste hypotheek. Dit wordt gedaan door samen met jou je financiële situatie door te nemen evenals je wensen. Vervolgens krijg je hypotheekadvies over welke hypotheek het beste bij jouw situatie past. Uiteraard heb je zelf altijd het laatste woord. 

Huis kopen Groningen met ben-s.nl 

Een huis kopen is een flinke investering die je maar één of enkele keren in uw leven doet. Je wilt dus zeker weten dat alles goed gaat. Wij van ben-s.nl zijn er om je te helpen. Onze ervaren aankoopmakelaars helpen je graag de beste deal te krijgen. Of wil je graag hypotheekadvies? Onze hypotheekadviseurs zijn volledig onafhankelijk en zorgen dat je de beste deal krijgt. Met een gemiddelde beoordeling van 9.3 kunnen wij zeggen dat veel tevreden klanten je voor zijn gegaan. 

Wil je hulp bij het kopen van een huis in Groningen? Vul dan het onderstaande formulier in! 

 

 

Klanten beoordelen

9,3

Bekijk alle referenties

 

 

Partners in wonen:

 

 

Luister naar de Partners in wonen podcast!