WhatsApp
boekholt & partners makelaardijboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies
ben-s.nl & partners makelaardij

Online oplossingen

De huidige situatie met betrekking tot het Corona virus heeft erg veel impact op iedereen. Was jij van plan om je huis te koop te zetten? Of ben je juist op zoek naar een koophuis? Door Corona lijkt ‘even een afspraak met de makelaar maken’ verder weg dan ooit. Daarom bieden wij jou graag een online oplossing.

 

 

Videobellen met de makelaar

Wil je graag weten hoe het met de huizenmarkt gaat? Wil je weten wat een goed moment is om jouw huis in de verkoop te zetten? Hoe gaat het nu met bezichtigen met de aankoopmakelaar? Voor al jouw vragen kun je nu doormiddel van videobellen in gesprek met een van onze makelaars.

App of bel om een afspraak voor een video call te maken

Contact

Bellen en scherm delen

Een andere mogelijkheid is telefonisch contact en computerscherm delen met een van onze makelaars. 'Whereby' helpt hierbij. De makelaar stuurt jou een link en als je hier op klikt dan kun je met de makelaar op zijn computerscherm meekijken. Je hoeft hiervoor geen account aan te maken of software te downloaden. Net als normaal dus, maar dan op afstand.

App of bel om een afspraak voor schermdelen te maken

Contact

 

 

 

Bezichtiging zonder fysiek contact

Bezichtigen zonder fysiek contact, maar met makelaar! De makelaar doet bij de woning de deur voor jou open. Jij (+ maximaal 1 partner) gaat naar binnen, de makelaar blijft buiten staan. Via de telefoon lopen jullie samen door de woning. Zo is de makelaar toch aanwezig, maar dan wel op een veilige manier. 

App of bel om een afspraak voor een bezichtiging te maken

Contact

 

 

Klanten beoordelen

9,3

Bekijk alle referenties

 

 

Partners in wonen: