WhatsApp
WhatsApp
boekholt & partners makelaardijboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies
ben-s.nl & partners makelaardij

Maak kennis met ons team!

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Hannelore van den Bosch
Hannelore van den Bosch
  • Toegewijd
  • Gemotiveerd
  • Loyaal
  • Open
  • Eerlijk

Per 18 maart administratief medewerker van Scherp financieel advies, contactpersoon voor bestaande en nieuwe klanten en financieel adviseur in de dop. Hannelore is klantgericht, toegewijd en gemotiveerd zowel op haar werk als in de sportschool. 

Naast haar werkzaamheden als administratief medewerker zal Hannelore een opleiding volgen tot financieel adviseur. Heeft ze dit succesvol afgerond, dan zal zij met veel enthousiasme klanten helpen met het vinden van de juiste hypotheek. Hannelore heeft een achtergrond in de hotel- en sportwereld en slaat dus een nieuwe weg in. "Ik heb hartstikke veel zin om me in te zetten voor Scherp financieel advies." Hannelore is woonachtig in Groningen en is in haar vrije tijd vooral leuke dingen met haar gezin aan het ondernemen en actief in de sportschool. 

Wat is je favoriete wijk in Groningen en waarom? 

Mijn favoriete wijk van Groningen is Helpermaar, omdat het kinderrijke buurt is met ruime woningen en veel groen. Er zijn veel voorzieningen in de buurt en de afstanden naar de plekken waar ik graag ben zijn prima te overzien.

Terug naar overzicht

 

Klanten beoordelen

9,2

Bekijk alle referenties

 

 

Partners in wonen:

 

 

Luister naar de Partners in wonen podcast!