WhatsApp
WhatsApp
boekholt & partners makelaardijboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies
ben-s.nl & partners makelaardij

Vacature gesloten! 

Voor ons NVM-makelaarskantoren in Groningen (locatie Suikerterrein) zoeken we per direct een:

Binnendienst medewerker

28-32 uur per week

Plaatsingsdatum 26/02/2024

onze mensen klein

Als binnendienst medewerker ben je de rechterhand van de makelaar(s), je denkt mee, bent pro-actief, commercieel, betrokken en vooruitstrevend. Je legt snel verbanden tussen verschillende telefoontjes, e-mails en gesprekken, waardoor je perfect in staat bent de juiste ondersteuning te bieden. Je bent tevens verantwoordelijk voor de agendaplanning, het onderhoud van de portefeuille en de informatievoorziening naar onze opdrachtgever.

FUNCTIE-EISEN

Het is prettig wanneer je al enige jaren werkervaring hebt, maar als starter ben je ook heel welkom. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau  en ervaring in de makelaardij is geen vereiste maar wel een pre.

WIE ZIJN WIJ

Als full-service makelaarskantoor in Groningen kunnen klanten ons inschakelen voor verschillende diensten. Het verkopen of aankopen van een woning, nieuwbouwprojecten, hypotheken en meer. Met een compact team van specialisten (o.a. gecertificeerde (NVM) makelaars, een efficiënte binnendienst, erkende stylisten en top fotografen) beschikken we over de kracht van een groot netwerk in Groningen.

Samen met Boekholt & partners makelaardij, Boekholt nieuwbouwspecialist, ben-s.nl makelaardij, ben-s.nl Verhuur & beheer en Scherp financieel advies vormen we de Partners in Wonen.

WIJ BIEDEN JOU

Een interessante en uitdagende werkplek met gezellige collega’s, goede begeleiding, ruimte om jezelf te ontwikkelen en dat alles met een eigen werkplek in een uniek kantoor op het Suikerterrein in Groningen. Daarbij hoort natuurlijk ook een goed salaris!

Enthousiast? Mail dan jouw CV en motivatie naar tom@ben-s.nl o.v.v. Sollicitatie binnendienst medewerker. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Tom Fransen via 06-53192294 of eerdergenoemd emailadres.

 

Klanten beoordelen

9,3

Bekijk alle referenties

 

 

Partners in wonen:

 

 

Luister naar de Partners in wonen podcast!