WhatsApp
boekholt & partners makelaardijboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies
ben-s.nl & partners makelaardij

Verkoopmakelaar Groningen

De verkoopmakelaar die alles voor je regelt

Ben je op zoek naar een kundige en persoonlijke NVM verkoopmakelaar die jou helpt om je woning te verkopen? Iemand die je van A tot Z begeleidt tijdens het gehele verkoopproces?

Wij helpen je om een zo gunstig mogelijke prijs te ontvangen voor je woning, terwijl we jou zoveel mogelijk ontzorgen. We zorgen dat je woning online optimaal wordt gepresenteerd en helpen je bij de onderhandelingen. Nog niet overtuigd dat Ben-S de juiste verkoopmakelaar in huis heeft? Lees dan verder:

Heb je interesse? Vul dan hieronder het formulier in om een afspraak met één van onze verkoopmakelaars in te plannen. Samen gaan we aan de slag en kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

 

Vrijblijvende afspraak met onze verkoopmakelaar

De afspraak is geheel kostenloos. Wij streven ernaar je binnen 24 uur te benaderen om een afspraak in te plannen.

 

 

Van te koop naar verkocht

ben-s.nl makelaardij Groningen kan het wezenlijke verschil maken tussen je huis ‘te koop’ zetten of het daadwerkelijk succesvol verkopen van je huis. Ben je benieuwd naar onze innovatieve aanpak om jouw huis te verkopen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De perfecte presentatie

De eerste bezichtiging begint tegenwoordig op internet, de presentatie van een huis is daarom belangrijker dan ooit tevoren. Spannend! Jouw huis wordt zichtbaar op vele strategische plekken en moet opvallen tussen al die andere te koop staande huizen. Wij zorgen daarom voor de perfecte marketingmix om jouw huis te verkopen:

Succesvol verkopen

 

Klanten beoordelen

9,3

Bekijk alle referenties

 

 

Partners in wonen: