Funda Groningen
Beoordeling: 9,1

WhatsApp ben-s.nlContact Boekholt 050 - 313 30 00

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
logo ben s

Verkoopmakelaar Groningen

Uitgekiende verkoopformule

Ben je op zoek naar een kundige en persoonlijke verkoopmakelaar die jou helpt om je woning te verkopen? Iemand die je van A tot Z begeleidt tijdens het gehele verkoopproces?

Heb je interesse? Klik dan op de knop hieronder om een afspraak met één van onze verkoopmakelaars in te plannen. Samen gaan we aan de slag en kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

plan een afspraak

Huis verkopen Groningen Ben-s

Online makelaarstarieven

Onze tarieven zijn transparant, scherp en direct online beschikbaar tot € 250.000,- In één oogopslag heb je een overzicht van onze diensten en de bijhorende kosten. Het segment boven € 250.000,- gaat via onze partner Boekholt & partners.

Bereken tarief

Partners in wonen

De verkoopmakelaars van ben-s.nl zijn ervaren, fanatiek en helpen je met passie. Maar het aankoop en/of verkoopproces behelst veel meer: denk aan hypotheek, taxatie, verzekering en tijdelijke huur. Bij ben-s.nl ben je verzekerd van alle expertise onder een dak en daarom kun je het allemaal gemakkelijk en bovendien zeer voordelig bij ons regelen.

Het verkoopproces nader uitgelegd?

Klik voor onze 4 stappen

Klanten beoordelen

Ben-s Beoordeling

Google
5/5
★★★★★
ben-s.nl heeft zijn reputatie volledig waargemaakt, we konden alles uit handen geven en voortdurend rekenen op een ervaren team: afspraken plannen, feedback, de onderhandelingen, het voelde heel vertrouwd. De presentatie door de (leuke) stylist en de fotograaf zag er waanzinnig uit. En op Ben zijn advies: een vanafprijs. Dit alles heeft er toe geleid dat wij onze woning binnen een week hebben verkocht voor een hogere prijs dan alle andere makelaars hadden voorspeld!
- Annet Wildeboer en Margje Appelhof
Funda
9.0
 
 
We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor ben-s.nl voor de verkoop van ons huis. We zijn door het hele traject erg goed ondersteund door Ben en zijn collega's. De verkoop in combinatie met de aankoop was een hele prettige ervaring. Mochten we in de toekomst ons huis verkopen zullen we zonder twijfel weer voor ben-s.nl kiezen.
- Een funda-gebruiker
Facebook
5/5
★★★★★
Wij zijn keurig geholpen door ben-s.nl met de verkoop van ons huis! In het begin een beetje opstartproblemen omtrent de communicatie, maar dat is daarna dubbel en dwars goedgemaakt. Bij vragen werd er snel gereageerd en als er interesse was in de woning hoorden we dat ook direct. Oprecht advies gehad tijdens het verkoopproces en uiteindelijk snel en naar tevredenheid verkocht.
- Jeroen Grinvis

 

Bekijk alle referenties

 

Partners in wonen:

 

 

Kom in contact

Partners

Wij zijn lid van:

nvm   logo funda

Informatie

4 stappen bij het verkopen van je huis
Zo presenteren wij huizen
4 stappen bij het aankopen van een huis
Partners in wonen

Social

Bekijk ons op social media

ben s facebook  instagramTwitter

Beoordeling door klanten:
8,9/10 - 196 beoordelingen

Contact

ben-s.nl & partners makelaardij
Damsterdiep 34
9711 SL Groningen
Nederland

T: 050 - 313 30 00
makelaardij@ben-s.nl
WhatsApp ben-s.nl050 - 313 30 00

Sitemap

bereken tarief