Funda Groningen
Beoordeling: 9,1

Contact Boekholt 050 - 313 30 00

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
logo

Verkoopmakelaar Groningen

Uitgekiende verkoopformule

Door onze unieke verkoopformule zijn wij als geen ander in staat jouw woning tegen de hoogste prijs te verkopen. Dit doen we door een uitgekiend plan waarbij we bekijken welke methode het beste bij je past: de traditionele “vraagprijstactiek”, de nieuwe “vanafprijstactiek” of “online bieden”.

Ons kantoor werkt alleen met gecertificeerde makelaars en assistenten die persoonlijk aan jouw dossier worden gekoppeld. Je werkt dus altijd met dezelfde mensen. We hebben het beste stylingsadvies om je woning optimaal te presenteren en werken alleen met topfotografen die alles perfect in beeld brengen: topfoto’s, 360 gradenfoto’s, een woonhuisfilm en eventuele dronefoto’s.

Onze eigen marketing-experts gaan vervolgens aan de slag om alles uitgekiend te presenteren bij de juiste doelgroepen: een uitgebreide presentatie op funda, Facebook, Instagram en uiteraard op onze eigen website.

plan een afspraak

Huis verkopen Groningen Ben-s

Online makelaarstarieven

Onze tarieven zijn transparant, scherp en direct online beschikbaar tot € 250.000,- In één oogopslag heb je een overzicht van onze diensten en de bijhorende kosten. Het segment boven 
€ 250.000,- gaat via onze partner Boekholt & partners.

Bereken tarief

Partners in wonen:

De makelaars van ben-s.nl zijn ervaren, fanatiek en helpen je met passie. Maar het aankoop en/of verkoopproces behelst veel meer: denk aan hypotheek, taxatie, verzekering en tijdelijke huur. Bij ben-s.nl ben je verzekerd van alle expertise onder een dak en daarom kun je het allemaal gemakkelijk en bovendien zeer voordelig bij ons regelen.

Het verkoopproces nader uitgelegd?

Klik voor onze 4 stappen

Klanten beoordelen

Ben-s Beoordeling

5/5
★★★★★
ben-s.nl heeft zijn reputatie volledig waargemaakt, we konden alles uit handen geven en voortdurend rekenen op een ervaren team: afspraken plannen, feedback, de onderhandelingen, het voelde heel vertrouwd. De presentatie door de (leuke) stylist en de fotograaf zag er waanzinnig uit. En op Ben zijn advies: een vanafprijs. Dit alles heeft er toe geleid dat wij onze woning binnen een week hebben verkocht voor een hogere prijs dan alle andere makelaars hadden voorspeld!
- Annet Wildeboer en Margje Appelhof
9.0
 
 
We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor ben-s.nl voor de verkoop van ons huis. We zijn door het hele traject erg goed ondersteund door Ben en zijn collega's. De verkoop in combinatie met de aankoop was een hele prettige ervaring. Mochten we in de toekomst ons huis verkopen zullen we zonder twijfel weer voor ben-s.nl kiezen.
- Een funda-gebruiker
5/5
★★★★★
Wij zijn keurig geholpen door ben-s.nl met de verkoop van ons huis! In het begin een beetje opstartproblemen omtrent de communicatie, maar dat is daarna dubbel en dwars goedgemaakt. Bij vragen werd er snel gereageerd en als er interesse was in de woning hoorden we dat ook direct. Oprecht advies gehad tijdens het verkoopproces en uiteindelijk snel en naar tevredenheid verkocht.
- Jeroen Grinvis

 

Bekijk alle referenties

 

Partners in wonen:

 

 

Kom in contact

Partners

Wij zijn lid van:

nvm   funda

Informatie

4 stappen bij het verkopen van je huis
Zo presenteren wij huizen
4 stappen bij het aankopen van een huis
Partners in wonen

Social

Bekijk ons op social media

facebook  

Contact

ben-s.nl & partners makelaardij
Damsterdiep 34
9711 SL Groningen

T: 050 - 313 30 00
makelaardij@ben-s.nl

bereken tarief