Referenties klanten ben-s.nl

Referenties klanten

sleutelgat klein2.JPG De heer en mevrouw Arends


Verkopers van een tussenwoning in de Held

juni 2013


Wij hebben voor Ben gekozen als makelaar, omdat hij zeer betrouwbaar overkwam. Ben gaf ons een eerlijke/realistische mening over ons huis. De styliste gaf ons een paar goede tips en de fotograaf nam geweldige foto’s. Ook werd er geluisterd naar onze wensen en ideeën.

Terwijl de huizen om ons heen erg lang te koop stonden, was ons huis na 2 maanden verkocht voor een goede prijs.

Wat Ben beloofd, dat heeft hij waargemaakt. Wij kunnen Ben bij iedereen aanbevelen. Ben, nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking.

Beoordeling in cijfers: 9

sleutelgat klein2.JPG De heer Hindriks (1980)


Verkoper van een schipperswoning in de buurt van het Noorderplantsoen

maart 2013


Ben Schuitema is een prima kerel met een reel beeld op de woningwaarde. Heeft contacten met een goede fotograaf die het huis er daadwerkelijk uit laat zien zoals het in de werkelijkheid is. In combinatie met een goede informatieverschaffing is onze schipperswoning in deze slechte tijden binnen 1 week vekocht.

sleutelgat klein2.JPG De heer en mevrouw Veenstra


Verkopers van een tussenwoning in de wijk Hoornsemeer & aankopers van een twee onder één kap woning in Stadskanaal.

december 2012

ben-s.nl hebben wij de opdracht gegeven tot verkoop en aankoop. Resultaat; huis binnen 9 weken verkocht en binnen 1 week een nieuwe woning gekocht, inclusief strakke aanvaardingstermijnen.

Uit oriënterende gesprekken met drie makelaars, springt Ben Schuitema eruit door zijn competitieve en innovatieve instelling. Komt vervolgens zijn afspraken na en overlegt keuzes in strategie voor verkoop en aankoop. Handelt vervolgens snel, doortastend en samen met Arina, office manager, weten zij het proces nauwkeurig te bewaken. Wij hadden 19 kijkers voor onze woning, mede dankzij de zeer goede fotograaf en de mooie omschrijving (pluspunten!)

Samengevat: ben-s.nl is een makelaar met ambitie, is omgevingsbewust en een ondernemer pur sang. Wij bevelen hem van harte aan.

sleutelgat klein2.JPG De heer Schreurs (1945)


Verkoper van een appartement in de wijk Selwerd.

oktober 2012

Onlangs heb ik mijn appertement in Selwerd door tussenkomst van ben-s.nl na enkele maanden verkocht en verhuisd naar België.
De samenwerking met Ben en zijn medewerkers heb ik als zeer prettig en correct ervaren.

Alle vooraf gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen en je kon altijd even bellen voor advies als er iets niet duidelijk was.

Mocht ik ooit weer een woning in Groningen willen kopen dan is Ben mijn makelaar!!!

Ben Arina en Tom, bedankt voor de plezierige samenwerking.

Koop en verkoop


sleutelgat klein2.JPG De heer Bolt (1986) en mevrouw Rutgers (1987)


Verkopers van een schipperswoning in de Korrewegwijk

juni 2012

Ben Schuitema heeft ons huis binnen twee maanden verkocht voor een markt conforme prijs!

Door Ben zijn duidelijke en eerlijke instelling is dit gerealiseerd.
Van de geadviseerde fotograaf tot de begeleiding van Ben en zijn personeel was alles perfect geregeld.

Bij ben-s.nl ben je aan het juiste adres voor de verkoop van je woning.

sleutelgat klein2.JPG De heer Riedstra (1976)en mevrouw Imminga (1977)


Verkopers van een 2-onder-1-kapwoning in Groningen

April 2012

Professioneel, pro-actief, no-nonsens, flexibel, afspraak is afspraak.

Samengevat zijn dat de belangrijkste redenen waarom we (wederom) Ben Schuitema hebben gevraagd de verkoop van onze woning te begeleiden.

Ondanks de mindere markt is het Ben gelukt om ons huis binnen twee maanden tegen een goede prijs te verkopen. Het verkooptraject hebben wij als zeer plezierig ervaren.

Met name de communicatie van Ben en zijn collega's was uitstekend. Vanaf de intake tot de oplevering werden we continue op de hoogte gehouden en wisten we precies waar we aan toe waren.

Ben heeft nu twee keer naar volle tevredenheid een huis van ons verkocht. We hopen voorlopig niet meer te hoeven verhuizen maar mocht dat toch aan de orde komen dan gaan we weer naar Ben!


sleutelgat klein2.JPG Mevrouw Bent (1952)


Verkoopster van een appartement in Groningen

In deze toch redelijk moeilijke tijd om een huis te verkopen is het ben-s.nl gelukt om in recordtijd voor bijna de vraagprijs het appartement te verkopen!

De contacten met hem en het kantoor liepen altijd zeer soepel en professioneel.

Ik kan niets anders zeggen: wilt u uw huis verkopen, direct naar ben-s.nl lopen!

sleutelgat klein2.JPG Aad Rooijakkers (1959)


Verkoper van een studentenwoning in Groningen

Ben heeft voor ons de studentenwoning in Groningen verkocht. Goede afspraken, beste begeleiding en alles perfect geregeld ! Kortom : wij zijn dik tevreden.

sleutelgat klein2.JPG Geert de Jong (1959) en Marian van Teerns (1965)


Verkopers van een hoekwoning in Groningen

Op zoek naar een makelaar lazen we hier, op deze website dat we meerdere makelaars konden vragen om een oriënterend gesprek. Wij nodigden er drie uit.

We besloten met Ben verder te gaan:

* veel informatie en uitleg over zijn werkwijze
* vriendelijke, open, deskundige en betrouwbare uitstraling
* klein kantoor; je weet wie er komt
* prijzen dienstverlening.

Na een week op funda waren er vijf kijkers, waarvan drie met serieuze interesse. Ben heeft ervoor gezorgd dat het bieden vlot en op een fatsoenlijke manier verliep. Hij heeft ons goed en tijdig op de hoogte gehouden en we kregen een prachtige prijs voor ons huis!

Kortom: wij zijn dik tevreden en bevelen ben-s.nl van harte aan.

sleutelgat klein2.JPG Frank Dijkstra (1977)


Verkoper van een schipperswoning in Groningen

Ik heb mijn woning verkocht via ben-s.nl. Ik kende het kantoor eigenlijk niet maar de site sprak mij aan. Duidelijke en heldere communicatie viel mij op. Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van ben-s.nl.
Het beeld dat ik kreeg bij de site kwam ook overeen met de benadering van potentiële kopers. Daarnaast werd ik erg goed op de hoogte gehouden van de bezichtigingen. Bedankt.

sleutelgat klein2.JPG Wiebe Pietersma (1950)


Koper van een beneden woning in Groningen

Uiterst plezierige ontvangst op Ben’s kantoor. Ben luisterde goed naar mijn wensen ten aanzien van een nieuwe woning.
In mijn optiek een vakkundige betrouwbare rustige makelaar. Ook Ben’s medewerkers op kantoor stellen zich uiterst loyaal en persoonlijk op.
De wensen ten aanzien van de nieuwe woning blijven leidend, geen gladde teksten, nee, duidelijke taal en recht doorzee.
Een aanrader deze makelaar!

sleutelgat klein2.JPG Guido (1970) en Jessica (1975) Faber

Verkopers van een ééngezinswoning in Groningen

Ben heeft ons geadviseerd bij de verkoop en aankoop van ons huis. Hij staat altijd voor je klaar, goed bereikbaar en met persoonlijke aandacht. Beloftes komt hij altijd na en er is veel in overleg mogelijk. Ook complimenten voor de medewerkers van kantoor! Wij raden ben-s.nl van harte aan!


sleutelgat klein2.JPG Petra van der Scheer (1971)

Verkoper van een luxe appartement in het centrum


Vorige week mijn huis verkocht via ben-s.nl. Jaren geleden Ben ontmoet als verkopend makelaar. Nu wilde ik zelf mijn huis verkopen en was Ben blijven hangen als een vakkundige en integere makelaar. Een goede keuze bleek dat te zijn, met name: het actief meedenken in de verkoop van mijn woning en de persoonlijke professionele begeleiding van A t/m Z. Ben besprak, welke insteek volgens hem het beste was om mijn woning snel (dit was één van mijn wensen) te kunnen verkopen. Hij keek daarbij naar de markt, het type woning en welke makkelijk uitvoerbare aanpassingen de verkoopkansen zouden vergroten. Ben deed elke bezichtiging en liet mij daarna direct zijn bevindingen weten. Denk dat ben-s.nl (en alle medewerkers) zeer zeker een behoefte vervullen in deze markt. Ben is een nuchtere professionele ondernemer in hart en nieren en een prettig ongedwongen persoon in de omgang, die bij de (eventuele) koper ook een positieve indruk achterlaat.sleutelgat klein2.JPG Erik Meijles (1973) & Francien van Soest (1975)

Verkopers van een stadswoning in Groningen & aankopers van een vrijstaande woning in Zuidhorn

Ben heeft ons uitstekend geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis en verkoop van ons oude. Hij heeft een vriendelijke, nuchter Groningse werkstijl, en dat beviel goed. Hij heeft goed meegedacht met de aankoop en nam altijd de tijd en rust om ons te adviseren, ook als het druk was. Concrete adviezen voor de verkoop hebben er toe bijgedragen dat ons huis binnen een week verkocht was voor een goede prijs. Zijn betrokkenheid en persoonlijke aandacht is voor ons heel belangrijk geweest, en vanwege zijn kleinschalige maar professionele opzet van zijn kantoor raden wij hem dan ook met alle plezier aan!

sleutelgat klein2.JPG Godelieve van Drooge - Schlüter (1941)

Verkoopster van een schipperswoning in de Oosterpoortbuurt

Mijn ervaring met makelaar Ben Schuitema en zijn medewerkers is in alle opzichten heel prettig geweest. Volkomen onverwacht kwam ik voor de beslissing te staan tot verkoop van het bovengenoemde huisje. Ik zag erg op tegen alle met de verkoop samenhangende zaken. Direct vanaf het eerste contact met Ben had ik het gevoel aan het goede adres te zijn. Ben is betrokken, eerlijk, rustig, zakelijk en doet zijn werk nauwgezet tot het einde van de transactie toe. Het huisje was snel verkocht tegen een goede prijs. Ik kan ben-s.nl en zijn medewerkers dan ook van harte aanbevelen!

sleutelgat klein2.JPG Peter (1945) en Fenny Messchendorp (1945)

Verkopers van een eengezinswoning aan de Briljantstraat in Groningen

Ben luistert goed naar je wens: verkoop onze woning snel: nou dat is gebeurd binnen 14 dagen!
De begeleiding van de verkoop van onze woning was prima voor elkaar van het begin tot het einde.
De goede presentatie op funda en in de krant (met de fraaie foto's) hebben zeker bij gedragen aan de verkoop. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waar Ben alles heeft afgehandeld, je hoeft zelf niks te doen - Ben regelt alles.
Het is een aanrader om met hem zaken te doen!
vriendelijke groet Peter en Fenny

sleutelgat klein2.JPG Gerrit Pruijssen (1935)

Verkoper van een appartement aan de Jan Steenstraat in Groningen

Mijn ervaringen met jullie kantoor zijn positief en ik zou ze als volgt willen omschrijven:
ik heb Ben Schuitema leren kennen als een betrouwbare makelaar.In een tijd dat het moeilijk was mijn appartement te verkopen heeft hij zich doen kennen als een kundig en betrouwbaar persoon die op de hoogte is van de marktverhoudingen op de woningmarkt in de stad Groningen.
Hij heeft het hele verkoopproces tot en met de overdracht vakkundig en betrokken begeleid.
Zijn benadering was steeds zeer persoonlijk, vriendelijk en ontspannen; rustuitstralend. Mijn complimenten! Ook met betrekking tot de door hem in rekening te brengen courtage is het kantoor transparant en duidelijk. Geen onaangename verrassingen achteraf.
Niet onvermeld mag overigens ook blijven de uiterst vriendelijke en correcte wijze waarop Maryë als binnendienstfunctionaris haar functie op het kantoor invult.

Kortom: het kantoor van makelaar ben-s.nl is een aanrader!

sleutelgat klein2.JPG Arno Overmars (1973)

Verkoper van een appartement aan de Muntinglaan in Groningen

Ik kende Ben van een transactie van een kleine 10 jaar geleden, dus via de informatieve website was het contact snel gelegd.
Met een nuchtere kijk op de zaken heeft Ben in een tijd van financiële crisis en dalende huizenprijzen binnen een half jaar mijn woning weten te verkopen voor een acceptabele prijs, die hij overigens bij het verstrekken van de verkoopopdracht al voorspelde!
Ben straalde vertrouwen uit op een goede afloop en stelde mij daarmee gerust.
Maar ook Maryë Nieboer moet genoemd worden: haar vriendelijke en persoonlijke benadering zorgden voor ontspanning gedurende het voor mij onbekende en soms spannende verkoopproces.
Met dank voor de begeleiding, wens ik het kantoor Schuitema ook in 2010 weer omzetgroei toe, in de hoop dat het daarbij de persoonlijke benadering die past bij een klein kantoor weet vast te houden.

sleutelgat klein2.JPG Nico Gudema (1975) en Eva Bakker (1984)

Verkopers van een appartement aan de Nicolaas Beetsstraat in Groningen en aankopers van een herenhuis in Wijert-Zuid

Via een tip op Ben-s.nl gekeken.

Nadat we verscheidene makelaars hadden uitgenodigd voor een oriënterend gesprek voor de verkoop van ons appartement aan de Nicolaas Beetsstraat, bleek al snel dat we bij Ben moesten zijn.
Na 1 gesprek hadden wij beide een goed gevoel bij Ben. Betrouwbaar, eerlijk en geen gladde praatjes.
De ‘te koop’ borden zaten daarom al snel op onze ramen en de eerste kijkers kwamen daar al heel vlot achteraan... Spannend!
Al na een ruime week bracht een van de eerste kijkers een bod uit waar wij mee tevreden waren. Eenmaal.. andermaal.. verkocht!
Wat waren wij blij met deze snelle verkoop! En dan te bedenken dat we in een tijd zitten waarin het nog wel eens lang kan duren voordat een kijker de koper wordt.
Daarnaast stonden er in hetzelfde blok nog 3 andere appartementen te koop.
En dan.. op zoek naar ons volgende huis. Al snel waren we beide verliefd op een mooi, groot huis in de Wijert Zuid. We wilden dit zo graag, dat we ook voor de aankoop van dit huis Ben ingeschakeld hadden. Na een paar biedingen over en weer was ook deze koop na zo’n 2 weken rond!
Al met al goede ervaringen met Ben.
Ten slotte willen we de binnendienst (Maryë) een dikke pluim geven. Zeer goed bereikbaar, betrokken bij de klanten en correct in haar functie.

sleutelgat klein2.JPG Hans Zijp (1947) en Coby Schuiten (1951)

Verkopers van een appartement aan de Snelliusstraat in Groningen

In de afgelopen jaren hebben wij drie keer een beroep gedaan op Ben Schuitema als makelaar. Zowel voor de verkoop van een woning als voor een aankoop en tevens verkoop van een appartement..
Ben is een zeer betrouwbare makelaar. Samen met zijn medewerkers op kantoor vormen zij een bijzonder prettig team. Ze zijn goed bereikbaar,vriendelijk en handelen adequaat.
Ben heeft kennis van zaken en is altijd bereid snel te handelen. Hij heeft zelfs in 2006 een onderhandeling en tevens aankoop voor ons in het weekend afgehandeld. Dat hebben wij zeer gewaardeerd.
Zelfs in deze tijd van recessie weet hij een woning toch redelijk snel te verkopen!
In gesprek met andere mensen die een woning willen kopen of verkopen maak ik graag reclame voor Ben omdat ik er zeker van ben dat hij de belangen van koper c.q. verkoper op een betrouwbare manier behartigt.
Bij een eventuele aankoop c.q. verkoop zouden wij zeker weer een beroep doen op Ben Schuitema.
Ook in 2010 wensen wij Ben Schuitema en medewerkers veel succes!

sleutelgat klein2.JPG Mascha Buitenhuis (1973)

Verkoper van een appartement aan de Multatuliestraat in Groningen

Bijna een jaar lang heb ik gedacht: ik verkoop mijn huis zelf wel, ik heb geen makelaar nodig, kost alleen maar geld.....
Na wat slapeloze nachten (maandenlang) toch maar gekozen voor een makelaar, ben-s.nl.
Had ik dat nou maar eerder gedaan. Binnen anderhalve maand: huis verkocht!

sleutelgat klein2.JPG Eric Aikema (1969) en Heleen Pol (1977)

Kopers van een 2/1 kap met aangebouwde garage aan de Buysstraat in Groningen

We gingen op zoek naar een groter huis, omdat de huurwoning waar we al veertien jaar woonden veel te klein werd. Een koopwoning leek de beste optie.
We zijn beide leek op het gebied van koophuizen en hebben via een tip ben-s.nl in de arm genomen.
Dit is een heel goede keus gebleken, want al vanaf het begin bleek hij heel "gewoon" en niet zo'n gladde praatjesmaker.
Op de dag dat we "ons" huis gingen bekijken, was diezelfde avond de koop al beklonken.
We hebben het als zeer prettig ervaren dat al het werk ons uit handen werd genomen - we konden ons derhalve richten op de leuke kanten van een huis kopen.
We zijn door Ben van begin tot eind goed begeleid en hij heeft ons prima door alle procedures geloodst.
We zullen hem derhalve aan iedereen van harte aanraden!

sleutelgat klein2.JPG Wilma Baron (1972)

Verkoper van een hoekappartement aan de Huygenstraat in Groningen

Begin dit jaar (2009) wilde ik mijn huis verkopen, omdat ik naar een ander deel van het land zou gaan verhuizen. Ben heeft mij hier zeer goed bij geholpen. Ik had echt inspraak in de aanpak van de verkoop. De door hem geknipte foto's van mijn woning waren mooi en lokten in de eerste week al 5 kijkers (en dat tijdens de recessie)! En de woning is aan één van hen verkocht tegen een prijs waar ik zeer tevreden mee ben.
De afhandeling van alle documenten is ook prima gegaan. Als ik in Groningen was blijven wonen, had ik vaker zaken gedaan met deze makelaar.

sleutelgat klein2.JPG Eef Rillema (1966) en Yvonne de Jonge (1965)

Verkoper van een schipperswoning aan de Kolfstraat in Groningen

Als "een nieuwe woningbezitter" willen wij even terugblikken op die goeie ouwe tijd.
Sinds april 2008 hebben we een nieuwbouwwoning betrokken. We hadden een schipperswoning in de plantsoenbuurt, waar we met heel veel tevredenheid en plezier woonden. Maar.............. met de komst van kinderen waren we enigszins uit ons jasje gegroeid. Op zoek naar een makelaar was voor ons eenvoudig. De buurman zat in het makelaarsvak. Door de goede contacten met de buurt was de keuze voor ons om Ben te vragen vanzelfsprekend. Wat een rust, enthousiasme en vertrouwen. Veel werd ons uit handen genomen en bij vragen konden we bij hen terecht. Alles was goed bespreekbaar en de andere contacten werden door Ben-S onderhouden.

Ons gevoel bij de verkoop van ons huis is helemaal goed. De spanning was gezond, het enthousiasme groot en het vertrouwen optimaal.

Wij kiezen zeker weer voor ben-s mocht er een keuze gemaakt worden ons huis te verkopen. Dank je voor de goede zorg en afhandeling.

sleutelgat klein2.JPG Prof. dr. Gert J. ter Horst (1955)

Verkoper van een herenhuis aan de Tonny van Leeuwenlaan in Groningen

Wij kenden Ben al van een transactie van 8 jaar geleden en hadden toen al veel vertrouwen gekregen in zijn handelswijze. Toen had hij nog geen eigen makelaarskantoor maar toch is Ben bij ons in gedachten gebleven. Het was voor ons dan ook een logische keuze om Ben weer in te schakelen bij de verkoop van ons huis. Zij naam is op internet zo gevonden en contact voor een eerste afspraak en prijsbepaling is snel gelegd. De kosten van de bemiddeling zijn meteen duidelijk en gekoppeld aan categorieen vraagprijzen. Je weet dus waar je aantoe bent voordat je de verkoopopdracht ondertekend.

Ook nu weer, net als 8 jaar geleden, is Ben er met succes in geslaagd om ons huis tegen (bijna) de vraagprijs te verkopen en dat na ruim een maand. Dat was voor ons tegen de verwachting in omdat je als consument het gevoel hebt dat de markt in het hogere segment toch minder goed is. Je zou kunnen zeggen "dan hebben jullie geluk gehad" maar dan ga je voorbij aan de belangrijke bemiddelende rol die Ben Schuitema heeft
gespeeld bij het tot stand komen van deze deal. Zijn vriendelijke persoonlijkheid heeft bij de onderhandelingen zeker een belangrijke en beslissende rol gespeeld. Ook wij werden regelmatig op de hoogte gehouden van de belangstelling. Wil je meer weten dan kun je altijd bij hem terecht.

Het hele proces van verkoop tot aan de overdracht bij de notaris is zeer soepel verlopen. Je hebt er als klant geen omkijken naar want Ben regelt alle details. Bij aan- of verkoop van een woning kunnen wij Ben van harte aanbevelen want bij hem ben je in vertrouwde handen. Wij zullen zeker opnieuw van zijn diensten gebruik gaan maken.

sleutelgat klein2.JPG Tialda Haartsen (1970) en Gerard Wösten (1964)

Verkopers van een herenhuis in de Oosterpoort en aankopers van een vrijstaande woning in Eenrum

Ben: een prettige persoon, biedt goede service, schat de klant goed in (ons in elk geval wel), heeft belangstelling voor wat je verder in je leven doet. ben-s.nl is eigenlijk gewoon wat je verwacht bij een 21ste-eeuw-makelaar.
Inzake de verkoop van de Hendrikstraat: wat volgens ons cruciaal was, was het duidelijke beeld dat ben-s.nl van ons huis heeft gegeven op Funda. Veel mooie foto's en een korte maar krachtige omschrijving. Het is tevens een populair huis in zijn soort, en staat in een populaire buurt. Aan belangstellenden dus geen gebrek. Het was prettig dat we de afspraken voor het 'huis-kijken' op dagen konden plannen dat wij - en vooral onze kinderen - er niet waren. Uiteindelijk is het maar één dag geweest, want het huis vloog als een zoet broodje over de toonbank.
Inzake de aankoop van ons huis in Eenrum: we hadden het huis zelf gevonden, er moest veel verbouwd worden. Nadat Ben en wijzelf ook hadden zitten rekenen, bepaalden we gezamenlijk een beginbod. Dat vond de verkopende makelaar te laag om überhaupt in onderhandeling te gaan. Vervolgens adviseerde Ben ons om het even te laten 'sudderen', en dwong daarmee af dat de verkopende makelaar ons weer belde. Achteraf lijkt dat de goede zet te zijn geweest, we hebben we ons droomhuis voor een redelijke prijs kunnen kopen.

sleutelgat klein2.JPG Daniël Spreeuwers (1974)

Verkoper van een eengezinswoning aan de Lichtboei in Groningen

Ik heb de samenwerking met Ben en Grieteke als zeer goed ervaren. Ik wil niet conservatief klinken maar zoals jullie het doen kom je niet veel meer tegen. Een zeer hoge servicegraad, jullie zijn altijd goed bereikbaar en vragen worden snel en adequaat beantwoord.

Ik heb de gehele periode dat mijn huis te koop stond het gevoel gehad dat het bij jullie in goede handen lag. Resumerend; van mij krijgen jullie een dikke 10!

sleutelgat klein2.JPG John Mulder (1959)

Verkoper van een bovenwoning aan de Torenstraat in Groningen

Na een teleurstellende ervaring (zonder makelaar!) met het verkopen van mijn huis heb ik Ben Schuitema gevraagd om mijn pand te verkopen. Vanaf het eerste moment heb ik de manier van werken van Ben als bijzonder prettig ervaren: persoonlijk, adequaat, geduldig en duidelijk. En met verstand van zaken. Ondanks een flinke dip (we spreken over begin 2008) op de woningmarkt heeft Ben kans gezien (bijgestaan door zijn onvolprezen assistente Grieteke) om mijn appartement snel te verkopen; en ook voor een alleszins redelijke prijs.

Ik stel daarom voor om de naam Ben-s-nl te veranderen in: Ben-snel-punt-nl
Bedankt Ben en Grieteke!

sleutelgat klein2.JPG Arjen (1974) & Gerdien te Nijenhuis (1976)

Verkopers van een karakteristieke bovenwoning aan de Jozef Israëlstraat in Groningen

Klik hier voor de mening van Arjen en Gerdien

sleutelgat klein2.JPG Heleen Silvis (1971)

Koper van grote woonboerderij met schuur, bijschuur en strostal te Feerwerd

"Voordat ik bij ben-s.nl terechtkwam, had ik een tamelijk negatief beeld van makelaars: snelle jongens met gladde praatjes die vooral op veel geld verdienen uit zijn. Via een kennis werd me aangeraden om naar ben-s.nl te gaan. Omdat diegene zeer kritisch is in wie ze vertrouwt en niet, heb ik dat advies opgevolgd. Het ging in mijn geval om een gerichte aankoop van een woning waar ik op slag verliefd op was en die ik om allerlei praktische redenen moest en zou kopen. En ik wist dat ik de vraagprijs kon betalen. Het was of deze woning of niets. Hier ben ik vanaf het begin open over geweest en ik heb gezegd dat iemand, als hij wil, me in dit geval een poot kan uitdraaien, juist omdat ik de woning zo graag wilde, maar dat ik hoopte dat dat niet gebeurde. Ben is dat vertrouwen meer dan waard geweest. Op een prettige, ontspannen en deskundige manier heeft hij de aankoop begeleid. En uiteindelijk, toen er wat mij betreft al ja gezegd kon worden, heeft Ben me overtuigd om nog één lager, definitief bod te doen; hij zei: ‘Ik vind het mijn plicht om je tegen jezelf in bescherming te nemen, ik weet 99% zeker dat het lukt met een lager bod.’ En hij had gelijk en kreeg het voor elkaar voor nog ruim 20.000 euro minder. De persoonlijke werkwijze en betrokkenheid van Ben waardeer ik enorm en ik raad hem iedereen van harte aan."

sleutelgat klein2.JPG Gert Jan van Delden (1965)

"Zo'n drie jaar geleden hebben wij voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van Ben Schuitema. Wij waren destijds geinteresseerd in een huis en zochten deskundige aankoopbegeleiding. Alhoewel wij onszelf redelijk tot goed in staat achtten om een huis te beoordelen, somde de heer Schuitema al gauw enkele zwaarwegende bezwaren op, die wij bij een eerdere bezichtiging niet hadden opgemerkt. Het moge duidelijk zijn dat de kans groot is dat wij bij de (ver-)koop van een volgend huis een beroep zullen doen op de competentie van dit nieuwe en verfrissende makelaarskantoor."

sleutelgat klein2.JPG Willem Romeijn (1948)

Aankoper van een schipperswoning voor zijn dochter in de Nieuwe Blekerstraat, Groningen:

"in een woord geweldig, ga zo door"

sleutelgat klein2.JPG Erik Koops (1973) en Sandra Mulder (1974)

Kopers van een 2/1 kap in Roden en verkoper van een eengezinswoning in Groningen.

" verdiende mooie woorden uit Roden: Als ik iets koop of maak gebruik van een dienst dan doe ik dat vanuit een bepaald gevoel. Hier in Groningen houden we niet van vlotte praatjes en dure auto`s voor de deur, maar moet je gewoon eerlijk jezelf zijn, niet meer en niet minder. Dit goede gevoel hebben wij bij Ben gekregen! Nadien hebben we het ook overgebracht naar onze omgeving, wat inmiddels zijn vruchten heeft afgeworpen. Ga zo door jongen en blijf gewoon jezelf, want dat is de sleutel tot succes."

sleutelgat klein2.JPG Arjan (1976) & Marjan Reinsma (1975)

Verkopers van een stadsvilla aan de Helperwestsingel in Groningen

" bij ben-s.nl geldt afspraak is afspraak. Het mag misschien simpel klinken maar doe het maar eens! Wij zijn heel tevreden over de begeleiding van Ben bij de verkoop van ons huis. Ben is ons inziens goed bezig met zijn naamsbekendheid en daar kunnen wij met onze positieve ervaring alleen maar om juichen! Ben en andere medewerkers van kantoor weten wie je bent als je belt tijdens de verkoop van je huis. Heel prettig en wat ons betreft een sterk punt! Bereikbaarheid is ook top. Na een bezichting snel een telefoontje wat de reacties waren is voor de verkopers heel plezierig. Persoonlijke benadering is goed. Makelaar zijn bijzondere verkopers, maar Ben weet de juiste combinatie te vinden van goede verkoper en klantvriendelijkheid! Met dat laatste bedoel ik ook het goed luisteren en dat voor een volgende keer ook onthouden. Ga zo door ben-s.nl! Van ons krijg je een pluim!"

sleutelgat klein2.JPG Klaas (1972) en Chantal van der Bosch (1973)

Kopers van een herenhuis op de kop van de Korrewegwijk en verkoper van een woning bij het Noorderplantsoen in Groningen.

"Wij zijn bijzonder tevreden over de dienstverlening van Ben. We woonden in het Noorderplantsoen in een schipperswoning en zijn heel lang tevergeefs op zoek geweest naar een grotere woning in het Noorderplantsoen. Op zeker moment attendeerde Ben ons op de buurt aan het begin van de Korreweg. Daar hebben we vervolgens een prachtige woning gekocht; toch nog steeds bij het plantsoen en dit bevalt ons uitstekend. De verkoop van ons oude pand is onder begeleiding van Ben bijzonder glad verlopen en boven de vraagprijs verkocht. Het sterke van Ben is dat hij zich goed inleeft in de wensen van de klant en vervolgens actief meedenkt. Hij wist wat voor een woning wij zochten en waar die moest staan. Vervolgens heeft hij ons zowel bij aankoop als verkoop professioneel begeleid en voor ons het onderste uit de kan gehaald.

sleutelgat klein2.JPG Jan Boter (1946) en Klazina Dekker (1947)

Kopers van een 2/1 kap in de Buitenhof en verkopers van een grachtenwoning in de binnenstad van Groningen.

"ben-s.nl is voor ons: duidelijkheid en accuraatheid. Je weet waar je aan toe bent: geen financiële verrassingen. En het aangename erbij is: je krijgt steeds een snelle (re)actie met grote precisie = een grootse klantgerichtheid, zowel bij de aan- als de verkoop."


Huur en verhuur