WhatsApp
WhatsApp
boekholt & partners makelaardijboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies
ben-s.nl & partners makelaardij
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Huis verkopen Groningen
Huis verkopen Groningen

Wil je je huis verkopen Groningen? En ben je op zoek naar een ervaren en gepassioneerde makelaar in Groningen die jou hierbij helpt? Dan zit je goed bij ben-s.nl en partners makelaardij. Onze gecertificeerde makelaars zijn ervaren en fanatiek en helpen je graag met het verkopen van je huis in Groningen. En niet zomaar, maar met de beste mogelijke uitkomst voor jou als klant. Wij maken graag kennis met je!

Huis verkopen Groningen met een uitgekiende verkoopformule

Wil je je huis in Groningen verkopen, dan begeleiden wij jou van A tot Z tijdens het gehele verkoopproces. Hierbij maken we gebruik van onze unieke verkoopformule waarmee we al vele klanten naar tevredenheid hebben geholpen.

  • Ons doel is altijd: jouw huis tegen een zo hoog mogelijke prijs verkopen. Om dit te realiseren, onderzoeken we eerst altijd welke verkoopmethode het beste bij jou past. Iedere woning is immers uniek en vraagt een ander aanpak. Hierbij maken we een keuze tussen de traditionele “vraagprijstactiek,” de nieuwe “vanafprijstactiek” of “online bieden.”
  • Persoonlijk contact is voor ons belangrijk. En wij geloven dat de kans op een succesvolle samenwerking het grootst is als je steeds contact hebt met dezelfde mensen. Daarom wordt er altijd een gecertificeerde makelaar persoonlijk aan jouw dossier gekoppeld als je via ons je huis gaat verkopen.
  • Je woning verkopen wordt een moeilijk verhaal als je hem niet goed aan de buitenwereld presenteert. Om deze reden investeren wij fors in het beste stylingadvies voor jouw woning. We werken met topfotografen die zorgen voor de mooiste foto’s, 360 gradenfoto’s, een woonhuisfilm en eventueel ook dronefoto’s. Zo springt jouw huis er online écht uit.
  • Je kunt je huis nog wel zo goed presenteren, maar dit is niets waard als de juiste mensen hem niet onder ogen krijgen. Hiervoor zijn onze eigen marketingexperts. Zij gaan intensief aan de slag om jouw woning te presenteren aan de juiste doelgroepen op platformen als Funda, Facebook en Instagram.

Onze tarieven

Verkoop je je huis in Groningen via ben-s.nl en partners makelaardij, dan ben je verzekerd van transparante en scherpe tarieven. Via onze rekenmodule kun je direct inzien wat de kosten zijn van onze diensten. Wil je een huis verkopen in het segment boven €250.000,-? Dat gaat via onze partner Boekholt & partners.

Onze andere services

Wil je naast je huis verkopen ook een huis aankopen in Groningen? Ook dat kan bij ben-s.nl. Onze ervaren aankoopexperts helpen je graag bij het aankopen van jouw droomhuis. Bekijk gauw ons woningaanbod en ontdek of er voor jou een mooie woning tussen zit. Ook voor hypotheekadvies zit je bij ons goed.

Onze resultaten

Bij ben-s.nl en partners makelaardij zijn we trots op onze resultaten. Al meer dan 20 jaar helpen wij met veel succes met het verkopen van huizen in Groningen. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 en daar zijn we ontzettend blij mee! Word jij binnenkort ook één van hen? Neem gerust eens contact met ons op!

 

 

Klanten beoordelen

9,3

Bekijk alle referenties

 

 

Partners in wonen:

 

 

Luister naar de Partners in wonen podcast!