Funda Groningen
Beoordeling: 9,1

WhatsApp ben-s.nlContact Boekholt 050 - 313 30 00

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
logo website ben s

Hypotheekadvies

Hypotheekadvies nodig? Scherp financieel advies is een rechtstreekse partner van Boekholt & partners en ben-s.nl. Hypotheekadvies van Scherp is een veilige keuze: de hypotheekadviseurs zijn onafhankelijk en betrouwbaar. Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Plan een afspraak

Ga jij een huis kopen en hypotheek afsluiten? Leuk, maar ook spannend. Om je te helpen, hebben wij dit starterspakket voor je gemaakt. Een NVM aankoopmakelaar, hypotheek en belastingaangifte voor €3299,00. Zo heb je direct alles in huis en bespaar je nog €800,00 ook. 

startersdeal

Anita en Erwin

Erwin en Anita

★★★★★

“Wij vonden ons droomhuis dankzij de Startersdeal”

Erwin (33) en Anita (28) waren niet per se op zoek naar een woning totdat zij een koophuis zagen die ze wel zagen zitten. Inmiddels hebben ze het koopcontract getekend en zijn ze druk aan het klussen. Dankzij de Startersdeal van ben-s.nl en Scherp financieel advies.

“Een collega tipte ons over de Startersdeal en we besloten hier gebruik van te maken. Dat leek ons handig gezien de gekte op de woningmarkt. Een aankoopmakelaar kan vanuit zijn kennis en ervaring beter inschatten wat een goed bod is en hoort eerder wanneer een huis op de markt komt waardoor je snel een bezichtiging kunt inplannen. De aankoopbegeleiding beviel ons goed, we hebben hierdoor onze droomwoning gevonden! Ook het hypotheekadvies was uitgebreid en duidelijk. Wat wij vooral fijn vonden was dat we het uit handen konden geven en geen tijdsdruk voelden. Daarnaast bespaar je ook nog eens op je kosten. Een echte aanrader deze Startersdeal!”

Klanten beoordelen

Ben-s Beoordeling

“De makelaar is uitstekend in de omgang, hetgeen we als zeer prettig hebben ervaren bij een spannend en belangrijk iets als de verkoop van je huis. De makelaar is zeer goed op de hoogte van de markt en had een duidelijke visie hoe het huis het beste verkocht kon worden. Alles is in goed overleg gegaan & bij vragen staan zowel de makelaar als de collega's op kantoor klaar om te helpen. Mocht ik in de toekomst nogmaals een huis verkopen, dan zal ik absoluut wederom gebruik maken van ben-s.”

- Dhr. Erik Martena

Bekijk alle referenties

Partners in wonen:

 

 

Kom in contact

Partners

Wij zijn lid van:

nvm   logo funda

Informatie

4 stappen bij het verkopen van je huis
Je woning succesvol verkopen
4 stappen bij het aankopen van een huis
Partners in wonen

Bereken makelaarskosten

Social

Bekijk ons op social media

ben s facebook  instagram

Beoordeling door klanten:
8,9/10 - 196 beoordelingen

Contact

ben-s.nl & partners makelaardij
Damsterdiep 34
9711 SL Groningen
Nederland

T: 050 - 313 30 00
makelaardij@ben-s.nl
WhatsApp ben-s.nl050 - 313 30 00

Sitemap