Funda Groningen
Beoordeling: 9,1

WhatsApp ben-s.nlContact Boekholt 050 - 313 30 00

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
logo website ben s

Huis verkopen in Groningen

Wil je je huis verkopen in Groningen? En ben je op zoek naar een ervaren en gepassioneerde makelaar in Groningen die jou hierbij helpt? Dan zit je goed bij ben-s.nl en partners makelaardij. Onze gecertificeerde makelaars zijn ervaren en fanatiek en helpen je graag met het verkopen van je huis in Groningen. En niet zomaar, maar met de beste mogelijke uitkomst voor jou als klant. Wij maken graag kennis met je!

Wij verkopen je huis met een uitgekiende verkoopformule

Wil je je huis in Groningen verkopen, dan begeleiden wij jou van A tot Z tijdens het gehele verkoopproces. Hierbij maken we gebruik van onze unieke verkoopformule waarmee we al vele klanten naar tevredenheid hebben geholpen.

Onze tarieven

Verkoop je je huis in Groningen via ben-s.nl en partners makelaardij, dan ben je verzekerd van transparante en scherpe tarieven. Via onze rekenmodule kun je direct inzien wat de kosten zijn van onze diensten. Wil je een huis verkopen in het segment boven €250.000,-? Dat gaat via onze partner Boekholt & partners.

jeroengroot

Onze andere services

Wil je naast je huis verkopen ook een huis aankopen in Groningen? Ook dat kan bij ben-s.nl. Onze ervaren aankoopexperts helpen je graag bij het aankopen van jouw droomhuis. Bekijk gauw ons woningaanbod en ontdek of er voor jou een mooie woning tussen zit. Ook voor hypotheekadvies zit je bij ons goed.

Onze resultaten

Bij ben-s.nl en partners makelaardij zijn we trots op onze resultaten. Al meer dan 20 jaar helpen wij met veel succes met het verkopen van huizen in Groningen. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0 en daar zijn we ontzettend blij mee! Word jij binnenkort ook één van hen? Neem gerust eens contact met ons op!

Klanten beoordelen

Ben-s Beoordeling

Google
5/5
★★★★★
ben-s.nl heeft zijn reputatie volledig waargemaakt, we konden alles uit handen geven en voortdurend rekenen op een ervaren team: afspraken plannen, feedback, de onderhandelingen, het voelde heel vertrouwd. De presentatie door de (leuke) stylist en de fotograaf zag er waanzinnig uit. En op Ben zijn advies: een vanafprijs. Dit alles heeft er toe geleid dat wij onze woning binnen een week hebben verkocht voor een hogere prijs dan alle andere makelaars hadden voorspeld!
- Annet Wildeboer en Margje Appelhof
Funda
9.0
 
 
We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor ben-s.nl voor de verkoop van ons huis. We zijn door het hele traject erg goed ondersteund door Ben en zijn collega's. De verkoop in combinatie met de aankoop was een hele prettige ervaring. Mochten we in de toekomst ons huis verkopen zullen we zonder twijfel weer voor ben-s.nl kiezen.
- Een funda-gebruiker
Facebook
5/5
★★★★★
Wij zijn keurig geholpen door ben-s.nl met de verkoop van ons huis! In het begin een beetje opstartproblemen omtrent de communicatie, maar dat is daarna dubbel en dwars goedgemaakt. Bij vragen werd er snel gereageerd en als er interesse was in de woning hoorden we dat ook direct. Oprecht advies gehad tijdens het verkoopproces en uiteindelijk snel en naar tevredenheid verkocht.
- Jeroen Grinvis

 

Bekijk alle referenties

 

Partners in wonen:

 

 

Kom in contact

Partners

Wij zijn lid van:

nvm   logo funda

Informatie

4 stappen bij het verkopen van je huis
Je woning succesvol verkopen
4 stappen bij het aankopen van een huis
Partners in wonen

Bereken makelaarskosten

Social

Bekijk ons op social media

ben s facebook  instagram

Beoordeling door klanten:
8,9/10 - 196 beoordelingen

Contact

ben-s.nl & partners makelaardij
Damsterdiep 34
9711 SL Groningen
Nederland

T: 050 - 313 30 00
makelaardij@ben-s.nl
WhatsApp ben-s.nl050 - 313 30 00

Sitemap