WhatsApp
boekholt & partners makelaardijboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies
ben-s.nl & partners makelaardij

Huis verkopen in Groningen

Wil je je huis verkopen in Groningen? En ben je op zoek naar een ervaren en gepassioneerde makelaar in Groningen die jou hierbij helpt? Dan zit je goed bij ben-s.nl en partners makelaardij. Onze gecertificeerde makelaars zijn ervaren en fanatiek en helpen je graag met het verkopen van je huis in Groningen. En niet zomaar, maar met de beste mogelijke uitkomst voor jou als klant. Wij maken graag kennis met je!

Wij verkopen je huis met een uitgekiende verkoopformule

Wil je je huis in Groningen verkopen, dan begeleiden wij jou van A tot Z tijdens het gehele verkoopproces. Hierbij maken we gebruik van onze unieke verkoopformule waarmee we al vele klanten naar tevredenheid hebben geholpen.

Onze tarieven

Verkoop je je huis in Groningen via ben-s.nl en partners makelaardij, dan ben je verzekerd van transparante en scherpe tarieven. Via onze rekenmodule kun je direct inzien wat de kosten zijn van onze diensten. Wil je een huis verkopen in het segment boven €250.000,-? Dat gaat via onze partner Boekholt & partners.

Onze andere services

Wil je naast je huis verkopen ook een huis aankopen in Groningen? Ook dat kan bij ben-s.nl. Onze ervaren aankoopexperts helpen je graag bij het aankopen van jouw droomhuis. Bekijk gauw ons woningaanbod en ontdek of er voor jou een mooie woning tussen zit. Ook voor hypotheekadvies zit je bij ons goed.

Onze resultaten

Bij ben-s.nl en partners makelaardij zijn we trots op onze resultaten. Al meer dan 20 jaar helpen wij met veel succes met het verkopen van huizen in Groningen. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0 en daar zijn we ontzettend blij mee! Word jij binnenkort ook één van hen? Neem gerust eens contact met ons op!

 

 

Klanten beoordelen

9,3

Bekijk alle referenties

 

 

Partners in wonen: