Funda Groningen
Beoordeling: 9,1

WhatsApp ben-s.nlContact Boekholt 050 - 313 30 00

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
logo website ben s

Makelaar Haren

Woon je in Haren en ben je op zoek naar een makelaar die jou bijstaat bij het verkopen van je woning? Of wil je juist een woning kopen in Haren? Ben-s.nl is graag jouw partner in wonen. Als één van de beste makelaars van Groningen zijn we ook zeer actief in Haren.

Onze makelaars zijn ervaren, gedreven en doen niets liever dan voor jou het beste resultaat te behalen, of je nu een woning zoekt of er één wilt verkopen. Ben-s.nl staat je graag bij in het gehele aankoop- of verkoopproces. Met onze expertise staan we je in Haren bij met:

Verkoopmakelaar Haren

Ben je op zoek naar een makelaar die jou helpt om je woning in Haren te verkopen? De verkoopmakelaars van ben-s.nl staan je op een persoonlijke en kundige manier bij tijdens het gehele verkoopproces. Dankzij onze aanpak weten we jouw woning tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen:

jeroengroot

Aankoopmakelaar Haren

Wil je in de regio Haren een woning kopen en ben je op zoek naar een ervaren aankoopmakelaar? Een makelaar van ben-s.nl regelt voor jou het mooiste huis tegen een zo goed mogelijke prijs.

Hypotheekadvies in Haren

Ook als je op zoek bent naar hypotheekadvies in Haren kun je bij de experts van ben-s.nl terecht. Wij bieden jou een hypotheek op maat tegen een scherp tarief.

Kom in contact

Enthousiast geworden? Neem dan gauw eens contact met ons op. Wij helpen je graag met het gehele aankoop- of verkoopproces!

Klanten beoordelen

Ben-s Beoordeling

Google
5/5
★★★★★
ben-s.nl heeft zijn reputatie volledig waargemaakt, we konden alles uit handen geven en voortdurend rekenen op een ervaren team: afspraken plannen, feedback, de onderhandelingen, het voelde heel vertrouwd. De presentatie door de (leuke) stylist en de fotograaf zag er waanzinnig uit. En op Ben zijn advies: een vanafprijs. Dit alles heeft er toe geleid dat wij onze woning binnen een week hebben verkocht voor een hogere prijs dan alle andere makelaars hadden voorspeld!
- Annet Wildeboer en Margje Appelhof
Funda
9.0
 
 
We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor ben-s.nl voor de verkoop van ons huis. We zijn door het hele traject erg goed ondersteund door Ben en zijn collega's. De verkoop in combinatie met de aankoop was een hele prettige ervaring. Mochten we in de toekomst ons huis verkopen zullen we zonder twijfel weer voor ben-s.nl kiezen.
- Een funda-gebruiker
Facebook
5/5
★★★★★
Wij zijn keurig geholpen door ben-s.nl met de verkoop van ons huis! In het begin een beetje opstartproblemen omtrent de communicatie, maar dat is daarna dubbel en dwars goedgemaakt. Bij vragen werd er snel gereageerd en als er interesse was in de woning hoorden we dat ook direct. Oprecht advies gehad tijdens het verkoopproces en uiteindelijk snel en naar tevredenheid verkocht.
- Jeroen Grinvis

 

Bekijk alle referenties

 

Partners in wonen

 

 

Partners

Wij zijn lid van:

nvm   logo funda

ben-s.nl

Beoordeling door klanten:
9.0 / 10 - 204 reviews

Lees

Aankoopmakelaar, wel of niet?
4 stappen bij het verkopen van je huis
4 stappen bij het aankopen van een huis
Verschil tussen aankoop - en verkoopmakelaar
Je woning succesvol verkopen
Partners in wonen

Social

Bekijk ons op social media

ben s facebook  instagram

Bereken makelaarskosten

Contact

ben-s.nl & partners makelaardij
Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen
Nederland

T: 050 - 313 30 00
makelaardij@ben-s.nl
WhatsApp ben-s.nl050 - 313 30 00

Sitemap