Funda Groningen
Beoordeling: 9,1

WhatsApp ben-s.nlContact Boekholt 050 - 313 30 00

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
logo ben s

Makelaar Haren

Woon je in Haren en ben je op zoek naar een makelaar die jou bijstaat bij het verkopen van je woning? Of wil je juist een woning kopen in Haren? Ben-s.nl is graag jouw partner in wonen. Als één van de beste makelaars van Groningen zijn we ook zeer actief in Haren.

Onze makelaars zijn ervaren, gedreven en doen niets liever dan voor jou het beste resultaat te behalen, of je nu een woning zoekt of er één wilt verkopen. Ben-s.nl staat je graag bij in het gehele aankoop- of verkoopproces. Met onze expertise staan we je in Haren bij met:

Verkoopmakelaar Haren

Ben je op zoek naar een makelaar die jou helpt om je woning in Haren te verkopen? De verkoopmakelaars van ben-s.nl staan je op een persoonlijke en kundige manier bij tijdens het gehele verkoopproces. Dankzij onze aanpak weten we jouw woning tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen:

jeroengroot

Aankoopmakelaar Haren

Wil je in de regio Haren een woning kopen en ben je op zoek naar een ervaren aankoopmakelaar? Een makelaar van ben-s.nl regelt voor jou het mooiste huis tegen een zo goed mogelijke prijs.

Hypotheekadvies in Haren

Ook als je op zoek bent naar hypotheekadvies in Haren kun je bij de experts van ben-s.nl terecht. Wij bieden jou een hypotheek op maat tegen een scherp tarief.

Kom in contact

Enthousiast geworden? Neem dan gauw eens contact met ons op. Wij helpen je graag met het gehele aankoop- of verkoopproces!

Partners in wonen:

 

 

Kom in contact

Partners

Wij zijn lid van:

nvm   logo funda

Informatie

4 stappen bij het verkopen van je huis
Zo presenteren wij huizen
4 stappen bij het aankopen van een huis
Partners in wonen

Social

Bekijk ons op social media

facebook  instagramTwitter

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 47 beoordelingen

Contact

ben-s.nl & partners makelaardij
Damsterdiep 34
9711 SL Groningen
Nederland

T: 050 - 313 30 00
makelaardij@ben-s.nl
WhatsApp ben-s.nl050 - 313 30 00

Sitemap

bereken tarief